Reklama

Reklama

To byl náš hit

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 2011, 22x90 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Petr Vondráček, Karel Gott, Michal Malátný, Michal David, Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Petr Janda, Marta Jandová, Václav Noid Bárta, Jiří Suchý (více)

Obsahy(1)

Vyberte největší český hit všech dob. Přímý přenos za účasti hvězd moderuje Petr Vondráček. Hvězdné obsazení a hity, které jste měli rádi.

1. díl (nesoutěžní) - Úvodní část (hity sedmi dekád)
2. díl - Hity 60. let
3. díl - Hity 70. let
4. díl - Hity 80. let
5. díl - Hity 90. let
6. díl - Současnost (nultá léta)
7. díl - Hity pro pamětníky
8. díl - Film a seriál
9. díl - První semifinále
10. díl - Druhé semifinále
11. díl - Finále
12. díl (nesoutěžní) - Vánoční hity
13. díl (střihový pořad) - Hity Karla Svobody
14. díl (střihový pořad) - Nejlepší mužská pěvecká vystoupení
15. díl (střihový pořad) - Nejlepší ženská pěvecká vystoupení
16. díl - Valentýnské duety
17. díl - Disco hity
18. díl - Rockové balady
19. díl - České muzikály
20. díl - Světové muzikály
21. díl - Cover verze
22. díl (nesoutěžní) - Slovenské hity (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny ty ,,hvězdy", ,,hvězdný" moderátor, ,,hvězdné" obsazení a ,,hvězdné" hity se zmohou ve vysílacím schématu leda tak na vysílací čas kolem páté hodiny odpolední - dokonce ani na televizi Barrandov to nestačí na prime time... Více komentovati vlastně netřeba... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No jo, když ony ty písně jako takové povětšinou za všechny ty srágory a kecy kolem ale nemůžou! . . . Takže ta jedna hvězdička maličká je opravdu jen za ty songy, které - když vypnete obraz - se díky své podstatě dají i od všelijakých zde se producírujících >interpretů< docela vydržet. Jinak jako celek jen další pořad neřád, vyčančaná prázdná šmíra... - - - - - (Občasně nahodile nahlédnuto na >tv hitrrandoff< , hodnocení 209., komentář zde jako čtyřiatřicátý - 23.12.2011) ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné a příšerné od začátku do konce. Vrcholnou ránu mi asi dalo emo buzi předvedení Krylova Anděla, u kterého se topíč všech z piči plagiátorů, Drnec Srajda, musí kroutit závistí jako tasemnice v prdeli Šprcfajra 1. Jednoznačný a neodvolatelný odpad. O to horší, že jsem Petra Vondráčka míval rád, ale to byl ještě normální kluk, co hrával rokec ve Mlejně. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně má někdo na tv Barandov pocit, že jsem byl, jsem a budu masovým vrahem? Bestiálním?? Zvlášť šíleným a nebezpečným dětem? Křečkům? Všemu živému a navíc brutálně znásilním křemen a hrudku manganové rudy??? Zřejmě ano a navíc se jim doneslo, že nosím v šose termonukleární bombu, pytel yperitu a za sebou táhnu na mrtvém koťátku sud cyklonu-B, zatímco tančím na tuleních mláďatech obut v martenech až nahoru zavázaných a flušu na nově zateplenou fasádu ústavů pro retardované a momentálně zaostalé spoluobčany??? Ano!!!! Vše je pravda, kaji se, ale ani strejda Hitler by si nezasloužil byť půl minuty tohoto podřadu....Trest smrti byl přece zrušen, kurvy!!!! Vondráček je faktkus...maximální, většího čuráka jsem neviděl léta...a v klobouku??? Hilfé, Dolfi! Inu, To byl náš shit. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož mne napadají jen samé vulgarismy, jsem nucena se zdržet komentáře. Leč věřte, že přesně vím, kam by si ten (...) mohli ti (...) tvůrci strčit, jelikož je to naprostá (...), (...), (...) a (...). Tenhle pořad je pod úrovní všech úrovní. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Tak to rozhodně nebude můj hit... Měl jsem tu smůlu, že začátek 80. let mě naladil interpretací davidovského hitu Nonstop. Heidi to zvládla skvěle dobře jako třeba Tereza Pergnerová. Přežil jsem i Vítkovu úpravu za všechno může čas. Ale superkvašky Bendinga, Balogovou a Zonygu jsme přežil jen kvůli Ráchel. Ale ta se v Noidově "podání" rozplizla do řevu podbarveného záběry na Noidovy potetované ruce... Naštěstí Paní zpěvačka Lenka Filipová napravila dojem. Celkově nevyvážené, zbytečné - podobně jako rádoby napodobování a vtipné poznámky Petra Vondráčka. Ale jsou i horší pořady.________________ Tak druhou hvězdičku přidávám za Holky z naší školky. Trojí Škorpíkovo pojetí bylo zábavné a bavilo. ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Totální a bezútěšné dno televizní zábavy. Sračka sraček, která by byla sračkou i v 90tých letech, kdy pochybné televizní zábavy drancovaly víkendové primetimy všech tv kanálů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné aby to muselo být v černých číslech, to tedy nebylo. Neříkám však, že jsem to sledoval pravidelně. Někteří účinkující si vedli vcelku obstojně, jindy jsem nestačil hledět, když „hvězda“ zazpívala nějaký starý hit vážně otřesně. Inu zrovna nebyl po ruce upravovač hlasu atd…Nicméně jeden z těch snesitelnějších pořadů, které vyprodukoval Barrandov… ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Snad jen jeden postřeh. Uvědomila jsem si při sledování těchto hitů, že Slovenští interpreti mají těchto hitů snad více než Čeští. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad jsem viděla sice jen párkrát a vážně mě oslovil.. V tomhle případě mi je absolutně jedno, že publikum, hosté i studio za moc nestáli, prostě mě baví české hity a u tohoto pořadu jsem se prostě lehla a poslouchala.. Většina skladeb samozřejmě na originál neměla ani zdaleka, ovšem kdo mě příjemně překvapil, byli Martin Harich a David Deyl (na Schelingera to sice nemělo, ale byla to nádhera!).. Co se týče moderátora, tak Petru Vondráčkovi není co vytknout, mám ho ráda.. Líbí se mi jeho humor.. Celkově jsem tento pořad ani nebrala jako soutěž.. Prostě jen pondělní přehlídka českých skladeb.. :) ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

That was their shit... omylem sem zased k televizi, zrovna když běžela repríza "hitů" z 80. let - teda nic horšího me už nemohlo potkat (leda snad tuberkulóza nebo leukémie...) - přehlídka toho nejhoršího z nejhorších, a ještě z 80. let - místo, aby se to celý spláchlo do hajzlu - ty lidi i jejich hity - tak s tím ještě votravujou a přípomínaj si to - všechny ty bejvalý "superhvězdy" plus ty současný se tu sešli, aby bavili průměrný dav, který svůj život tráví u podobných televizních pořadů a nic víc ke štěstí nepotřebujou než vidět Heidi Janků, jak zpívá pecku Michala Davida Nonstop... když jsem na to koukal, tak sem čuměl jako blázen. Místo, aby si tydle lidi už dali pokoj a neztrapňovali se, oni to nevzdávají - všechny tydle starý struktůry vesele prosperujou dál - je to přesně, jak v písni od Totálního nasazení: "I když se doba změnila, lidi myslej stejně...I když se doba změnila, David hraje dál, a v tý naší pop music pan Janeček je král". Ačkoliv je rok 2011 a člověk by řekl, že žije v moderním světě, lidi uvažujou a mají vkus, jako by byli furt 80. léta. Konformita a stupidita se časem nemění, ale dál zůstává stejná - hurá. "To se pomnějem, to si zapláčem, to nebude jiný...". ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Za díl o šedesátých létech. 1) Moc ukecaný konferenciér 35letý Petr Vondráček chvílemi působil nepřipraveně._____ 2) 22letý Martin Chodúr mečel jako obvykle._____37leté Martě Jandové to v šedesátkovém outlooku slušelo._____26letý Marek Ztracený očividně (resp. sluchočidně) nemá hlas._____31letý Václav Noid Bárta zajímavé zrockoval Gottův Trezor._____Skupina Embasy (kdo to, k čertu, je?) nezvládli Krylova Anděla ani pěvecky, ani v aranžmá._____Já budu chodit po špičkách, zazpíval nevýrazný 24letý Zbyněk Drda a Ach, tu lásku nebeskou přednesl autor 80letý Jiří Suchý s 32letou Zuzanou Norisovou docela pěkně._____ 3) Bizarní podívaná se mi docela líbila především díky pěkným písničkám a jejich osobité interpretaci (někdy)._____ 4) 8.1.2022 - za díl o sedmdesátých létech 1*. ()

marv. 

všechny recenze uživatele

Pořad to není špatný. Ale podání písničky Stín katedrál od Chodura a operní pěvkyně se my teda nelíbylo. A Krylův Anděl. :( Takhle kazit takové HITY, není moc hezké :((((( škoda, škoda, škoda ...... Měli ty písničky vysílat v originálním znění. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Když někdo přezpívá něčí písničku, ta nová verze by měla být rozhodně lepší, což se v tomto pořadu nepodařilo nikomu. To co jednotliví interpreti předváděli, byla často úplná degradace původní tvorby. Jediné, co se povedlo a pobavilo, byly "Holky z naší školky" v podání Romana Vojtka a spol. a ti mají ode mne hvězdičku. Málo co mě v poslední době zklamalo tak, jako tento pořad. Proboha, to tam nikdo nemá sluch, nebo trpí chronickým hluchem? ()

Reklama

Reklama