Reklama

Reklama

To byl náš hit

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 2011, 22x90 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Petr Vondráček, Karel Gott, Michal Malátný, Michal David, Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Petr Janda, Marta Jandová, Václav Noid Bárta, Jiří Suchý (více)

Obsahy(1)

Vyberte největší český hit všech dob. Přímý přenos za účasti hvězd moderuje Petr Vondráček. Hvězdné obsazení a hity, které jste měli rádi.

1. díl (nesoutěžní) - Úvodní část (hity sedmi dekád)
2. díl - Hity 60. let
3. díl - Hity 70. let
4. díl - Hity 80. let
5. díl - Hity 90. let
6. díl - Současnost (nultá léta)
7. díl - Hity pro pamětníky
8. díl - Film a seriál
9. díl - První semifinále
10. díl - Druhé semifinále
11. díl - Finále
12. díl (nesoutěžní) - Vánoční hity
13. díl (střihový pořad) - Hity Karla Svobody
14. díl (střihový pořad) - Nejlepší mužská pěvecká vystoupení
15. díl (střihový pořad) - Nejlepší ženská pěvecká vystoupení
16. díl - Valentýnské duety
17. díl - Disco hity
18. díl - Rockové balady
19. díl - České muzikály
20. díl - Světové muzikály
21. díl - Cover verze
22. díl (nesoutěžní) - Slovenské hity (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

MI-380 

všechny recenze uživatele

Moderátor má přehled (nebo to má alespoň dobře napsané) a minulé století dovede stručně a jasně přiblížit, ale ,,největší hity všech dob" se tu bohužel mění na nejzoufalejší pěvecké plagiáty současnosti. 15%. ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Krom vánočního speciálu, který byl jediný koukatelný a navodil správnou vánoční atmosféru stojí tento pořad za nic. 20% ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na mě, ale "superhit" Hrobař "zpívaný" Maxim turbulenc? Zatím mám všech 5 pohromadě, abych tohle vynechala... ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečný výkvět české hudební scény v jednom seriálovém pořadu. Klobouk dolů, dostat do televize tolik nul chce pěknou dávku odhodlání nebo nesnesitelnou kocovinu. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Vondráček má asi skutečně dobrého manažera, nebo nějakého svého osobního sponzora, který pro něj nechá vytvořit pořad, ve kterém by exhiboval. To byl náš hit je hrůza, ale hlavně, že se "Péťa" může zase někde ukázat, aby na něj lidé nezapomenuli. ()

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

trapný pokračování superstár, a přespívávání písní, které si můžu pustit kdekoli, a navíc jim mám ještě posílat sms, že se mi ta písnička líbí?no si dělaj prdel. ()

Darckol 

všechny recenze uživatele

Rád si pozriem hity, ktoré rúcali hitparády západných susedov po minulé desaťročia (dá sa však skôr povedať, že česko slovenské hitparády :)). Avšak v porovnaní s podobným programom vysielaným pred časom na STV, to je jednoducho slabšie. Nie čo sa týka hitov (tie SVK tromfli :)), problém čpie skôr v ich podaní - až príliš mnoho z nich je chatrne prespievaných. A o moderátorovi? Škoda písma. Porota? Taktiež nič moc. Prestrihy rokmi - pekne a zaujímavo podané. Tramtararáá - 4,5/10 :) Země vzdálená v podaní Gunčíkovej zatiaľ vedie na plnej čiare, za ňou Hurikán :) ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Keby to spievali pôvodné skupiny, tak by to bol ovela lepšie. Moderátor je celkom v pohode a celá relácia...no čo môžete čakať od hudobnej relácie...snáď len hudbu. Ak je moderovanie v pohode a prevedenie pesničiek tiež, tak by sa jednalo o dobrú reláciu. Ale... niektoré pesničky sú dokonca lepšie zaspievané ako originály, no viac je ich doslova v podaní iných spevákov posraných. VIDENÉ 3 diely ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Aspoň někde někdo zpívá naživo (kromě dlouhých a únavných soutěží typu superstar)! Cením si odvahu těch, kteří naživo zazpívat přišli. Je jen škoda, že málokdy zazní daná písnička v anglickém originále. Pokud se jedná o anglickou písničku, nutí je do českých textů a když náhodou někdo zpívá v angličtině, hned je tam za černou ovci. Ale celkově sranda! ()

Hermanka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár necelých dílů. V dnešní době, český zpěvák možnost vystoupit v televizi až tak často nedostane krom předávání různých cen. Osobně se třeba ráda mrknu na vystoupení např. Petry Janů, Vaška Bárty. Nebo jak se mi poštěstilo ve viděném díle rockových balad vystoupení Tanji Kauerové. Jen proboha, kdo poradil Vondráčkovi ať zpívá. Někdy uvažuju, jestli chlapec nemá nějaký osobitý smysl pro humor a parodii. ()

Judy24 odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože! Někdo vzal všechny písničky, co dávaj na Radiožurnálu, vycedil z nich jenom ty české a teď to vydává za ÚŽASNOU show, plnou HVĚZD a HITŮ. Odkdy, že je to Michal David hvězda?! ()

Reklama

Reklama