Reklama

Reklama

To byl náš hit

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 2011, 22x90 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Petr Vondráček, Karel Gott, Michal Malátný, Michal David, Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Petr Janda, Marta Jandová, Václav Noid Bárta, Jiří Suchý (více)

Obsahy(1)

Vyberte největší český hit všech dob. Přímý přenos za účasti hvězd moderuje Petr Vondráček. Hvězdné obsazení a hity, které jste měli rádi.

1. díl (nesoutěžní) - Úvodní část (hity sedmi dekád)
2. díl - Hity 60. let
3. díl - Hity 70. let
4. díl - Hity 80. let
5. díl - Hity 90. let
6. díl - Současnost (nultá léta)
7. díl - Hity pro pamětníky
8. díl - Film a seriál
9. díl - První semifinále
10. díl - Druhé semifinále
11. díl - Finále
12. díl (nesoutěžní) - Vánoční hity
13. díl (střihový pořad) - Hity Karla Svobody
14. díl (střihový pořad) - Nejlepší mužská pěvecká vystoupení
15. díl (střihový pořad) - Nejlepší ženská pěvecká vystoupení
16. díl - Valentýnské duety
17. díl - Disco hity
18. díl - Rockové balady
19. díl - České muzikály
20. díl - Světové muzikály
21. díl - Cover verze
22. díl (nesoutěžní) - Slovenské hity (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Za díl o šedesátých létech. 1) Moc ukecaný konferenciér 35letý Petr Vondráček chvílemi působil nepřipraveně._____ 2) 22letý Martin Chodúr mečel jako obvykle._____37leté Martě Jandové to v šedesátkovém outlooku slušelo._____26letý Marek Ztracený očividně (resp. sluchočidně) nemá hlas._____31letý Václav Noid Bárta zajímavé zrockoval Gottův Trezor._____Skupina Embasy (kdo to, k čertu, je?) nezvládli Krylova Anděla ani pěvecky, ani v aranžmá._____Já budu chodit po špičkách, zazpíval nevýrazný 24letý Zbyněk Drda a Ach, tu lásku nebeskou přednesl autor 80letý Jiří Suchý s 32letou Zuzanou Norisovou docela pěkně._____ 3) Bizarní podívaná se mi docela líbila především díky pěkným písničkám a jejich osobité interpretaci (někdy)._____ 4) 8.1.2022 - za díl o sedmdesátých létech 1*. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

To jak dokáže někdo naprosto zničit svým novým pojetím pěkný starý hit, mě tento pořad dost naštval. Po odzpívání starých hitů některými kolikrát rádoby umělci, se mi chtělo zvracet a pokud by takový původní hit byl skutečně nazpíván tak, jak to někteří protagonisté udělali, nestal by se zřejmě vůbec hitem, protože nestačí jen pěkný text a dobrá hudba, ale i to pěkně podat. A některým se podařil pravý opak, tedy z hitu udělat paskvil. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad jsem viděla sice jen párkrát a vážně mě oslovil.. V tomhle případě mi je absolutně jedno, že publikum, hosté i studio za moc nestáli, prostě mě baví české hity a u tohoto pořadu jsem se prostě lehla a poslouchala.. Většina skladeb samozřejmě na originál neměla ani zdaleka, ovšem kdo mě příjemně překvapil, byli Martin Harich a David Deyl (na Schelingera to sice nemělo, ale byla to nádhera!).. Co se týče moderátora, tak Petru Vondráčkovi není co vytknout, mám ho ráda.. Líbí se mi jeho humor.. Celkově jsem tento pořad ani nebrala jako soutěž.. Prostě jen pondělní přehlídka českých skladeb.. :) ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Když někdo přezpívá něčí písničku, ta nová verze by měla být rozhodně lepší, což se v tomto pořadu nepodařilo nikomu. To co jednotliví interpreti předváděli, byla často úplná degradace původní tvorby. Jediné, co se povedlo a pobavilo, byly "Holky z naší školky" v podání Romana Vojtka a spol. a ti mají ode mne hvězdičku. Málo co mě v poslední době zklamalo tak, jako tento pořad. Proboha, to tam nikdo nemá sluch, nebo trpí chronickým hluchem? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné aby to muselo být v černých číslech, to tedy nebylo. Neříkám však, že jsem to sledoval pravidelně. Někteří účinkující si vedli vcelku obstojně, jindy jsem nestačil hledět, když „hvězda“ zazpívala nějaký starý hit vážně otřesně. Inu zrovna nebyl po ruce upravovač hlasu atd…Nicméně jeden z těch snesitelnějších pořadů, které vyprodukoval Barrandov… ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • V show vystoupilo 184 účinkujících a zaznělo celkem 63 skladeb. (max21)
  • Do soutěže přišlo během nominačního a základního kola 309 715 hlasů. (max21)

Reklama

Reklama