Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Playboy Cooper a nesmělý Ed jsou bratři, navzdory naprosté vzájemné odlišnosti. Ed má jediný víkend na záchranu své kariéry, ale Cooper má o ideálním prožití konce týdne jiné představy. Chtěl by trhnout rekord v uloveném počtu dívek a Eda chce vzít na tuhle ďábelskou jízdu s sebou. Bez ohledu na to, jak se upjatý a neurotický bratříček bude bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Trochu čudný chlapec, ktorý nakrúca svojou kamerou smiešne "domáce videá" - nádejný úvod a nápad s dobrým potenciálom. Na takej myšlienke by sa dal vystavať dobrý "uletený" film, ktorý by bol humorný a inteligentný zároveň. To by však musel po spomínanom úvode nasledovať úplne iný scenár. Bohužiaľ zvyšok filmu je v porovnaní so začiatkom ako ľadová sprcha. V prípade Dlhého víkendu totiž zostalo len pri podpriemernej bláznivej komédii, kde hlavný hrdina je blbec na zaplakanie - lebo keby nebol, tento film by nevznikol. Tisíckrát omletý guláš štýlu "čo sa ešte môže stať", kde jediný ako-tak hrajúci herec je Chris Klein v úlohe obsedantne sukničkárskeho Coopera a jediné skutočne vtipné zábery sú tie "domáce videá". ()

Andrew159 

všechny recenze uživatele

Na to že je to jistě nízkorozpočtový béčkový film je to náhodou velmi vtipná a pohodová oddychovka.... takže vřele doporučuji.... normálně bych dal **** ale vzhledem k tomu že se mi zdá hodnocení tohoto snímku nízké dávám ***** byla to prostě "prdel". Na ostatní hanobící kometáře k tomuto filmu bych nebral ohledy to píšou jen suchaři:-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Další z řady těch teenagerských komedií, kde se jeden ňouma snaží získat holku. Opět jako obvykle průmerně vtipný a příběh typickej. Nicméně Chris Klein to umí pořádně oživit a je to dobrej týpek a Brendan Fehr byl takovej sympaťák, ale to co mě nejvíc dostávalo, byly ty ukrutný prostřihy na nějaký domácí video, který vždycky sedly naprosto přesně na tu scénu a jen to doplnilo co si o nečem nebo o někom Fehr myslí, to bylo fakt geniální a hlavně sranda ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Hranice vkusu má každý někde jinde a proto nikdo nemusí zoufat, pokud se mu tahle slátanina bude líbit. Za sebe můžu říct, že jsem se bavil lépe snad i na WC po nákaze úplavicí... Jeden z případů té horší části teenagerovsých komedií, ztělesnění scénáristické impotence a herecké nemohoucnosti. Zejména u představitelek dívčích hrdinek je nepochopitelné, proč vyplýtvaly všechno kapesné od rodičů na hadříky a kadeřníka, místo aby si zaplatily aspoň týdenní herecký kurz...Celkový dojem 10 %. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná obyčejná komedie, ktará se hodí spíš za kulisu k nějaké činnosti než k bedlivému sledování. Je zde plno gagů založených na různých tělesných zvucích, které již dnes moc nepřekvapí. Nic originálního jsem tady nenašel. Taky záběry na zvířata v různých sexuálních a jiných "chutných" situacích po nějaké době nudí. Pozitivum pro chlapy je velké množství pěkných ženských:-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama