Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Playboy Cooper a nesmělý Ed jsou bratři, navzdory naprosté vzájemné odlišnosti. Ed má jediný víkend na záchranu své kariéry, ale Cooper má o ideálním prožití konce týdne jiné představy. Chtěl by trhnout rekord v uloveném počtu dívek a Eda chce vzít na tuhle ďábelskou jízdu s sebou. Bez ohledu na to, jak se upjatý a neurotický bratříček bude bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

sepp 

všechny recenze uživatele

Inu ve dve rano na Filmboxu nebo kde to davali mi to prislo celkem vtipne, vcetne onech zviratkovych prostrihu amaterskeho videa - nejlepsi ulovky hlavniho hrdiny z celeho detstvi a puberty, ktere sbiral a jez ho predurcily k praci v reklamce a ktere mu pomohou, aby nedostal padaka z prace. Nutno ovsem podotknout, ze tyto jsou vtipne jelikoz jsou obscenni :) Avsak rano jsem si uvedomil, ze mi ze zbytku prakticky nic neutkvelo, s vyjimkou vytahoveho flatulentniho humoru, ponevadz cely film je vlastne o nicem a ac se snazi tvarit jinak, smeruje od nikad nikam. A tak to nemuze byt vice nez za jednu hvezdici. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trošku prasárna. Animální a fekální humor v jednom. Nějak jsem to nechápal a málem jsem si ukroutil hlavu, jak jsem některým scénám nerozuměl. No, holt humor, který asi nepochopím, od člověka, který si patrně nějakým záhadným způsobem sehnal prachy na to, aby si splnil jeden svůj sen. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,286Tržby Celosvetovo $3,467,374║ Humusárna. /5%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David A. Hughes: 1. Breakaway 2. Born To Light It Up 3. Shout It Out 4. Getaway 5. You Roll I'll Drive 6. Everything We Do 7. Taking Me All Apart 8. Saddle Up 9. Fall On Down ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy o úplných sráčoch čo sa ani len nevedia prihovoriť k žene a nakoniec sa z nich stanú kanci čo zbalia poriadnu samicu. Je to už tisíckrát prevarená téma podobných komédií. Ak by v tomto prípade nebol film obohatený o amatérske (dobre vybraté) vtipné videá, tak by to bolo extrémne nudné. 35% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Další z řady těch teenagerských komedií, kde se jeden ňouma snaží získat holku. Opět jako obvykle průmerně vtipný a příběh typickej. Nicméně Chris Klein to umí pořádně oživit a je to dobrej týpek a Brendan Fehr byl takovej sympaťák, ale to co mě nejvíc dostávalo, byly ty ukrutný prostřihy na nějaký domácí video, který vždycky sedly naprosto přesně na tu scénu a jen to doplnilo co si o nečem nebo o někom Fehr myslí, to bylo fakt geniální a hlavně sranda ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Hranice vkusu má každý někde jinde a proto nikdo nemusí zoufat, pokud se mu tahle slátanina bude líbit. Za sebe můžu říct, že jsem se bavil lépe snad i na WC po nákaze úplavicí... Jeden z případů té horší části teenagerovsých komedií, ztělesnění scénáristické impotence a herecké nemohoucnosti. Zejména u představitelek dívčích hrdinek je nepochopitelné, proč vyplýtvaly všechno kapesné od rodičů na hadříky a kadeřníka, místo aby si zaplatily aspoň týdenní herecký kurz...Celkový dojem 10 %. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Trochu čudný chlapec, ktorý nakrúca svojou kamerou smiešne "domáce videá" - nádejný úvod a nápad s dobrým potenciálom. Na takej myšlienke by sa dal vystavať dobrý "uletený" film, ktorý by bol humorný a inteligentný zároveň. To by však musel po spomínanom úvode nasledovať úplne iný scenár. Bohužiaľ zvyšok filmu je v porovnaní so začiatkom ako ľadová sprcha. V prípade Dlhého víkendu totiž zostalo len pri podpriemernej bláznivej komédii, kde hlavný hrdina je blbec na zaplakanie - lebo keby nebol, tento film by nevznikol. Tisíckrát omletý guláš štýlu "čo sa ešte môže stať", kde jediný ako-tak hrajúci herec je Chris Klein v úlohe obsedantne sukničkárskeho Coopera a jediné skutočne vtipné zábery sú tie "domáce videá". ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Dohromady jsem viděl asi 15 minut, všude byly samý kozy a pár podařených žertů s polykáním, ale i tak to nejspíš bude sračka... ( Báro, jak starý je ten tvůj komentář? ;-P ) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci. No asi stačí říct, podívejte se na to a uvidíte sami. Mě to nepřišlo nic extra. Prcičkář se příliš nevyznamenal. Děj byl vskutku o ničem. 35% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Naozaj vydarená komédia, ktorá ponúkne radu srandovných, až niekedy dosť sprostých scén, ktoré ma parádne pobavili. Predovšetkým scéna v záchode nemá chybu. Veľkým plusom sú bezpochyby úsmevné zábery z amatérskych kamier, ktorými je celý dej naozaj originálne podložený a vďaka ktorým nie je film nudný. Dej je plný nedorozumení, omylov a úletov, teda má celkom svižný spád. Ja som si film pozrel hlavne Chrisovi Kleinovi, ktorý podával skvelé výkony v Prcičkách a ešte kvôli Evangeline Lilly, ale tá si strihla len cameo a objavila sa na 2 sekundy v rakve. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Njedřív jsem si myslela, že je to další blbost. Pak mě (a přítele) šokoval sled šílených videí, mezi kterými je pes zakouslý do býčího penisu ještě odvar. Nakonec se nám to ale docela líbilo... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Všechno špatné co s sebou přinesli nástupci Amerického koláče v sobě Divokej víkend zázračně spojuje v odporný nevtipný mišmaš plný zbytečných a v „ději“ zcela nepatřičných scén, u kterých se snad někdo bohužel směje! Příklad: hrdina sedí s přítelkyní v restauraci a nejednou se mu chce na velkou, doběhne na hnusné špinavé záchody, kde po několika pokusech o očištění prkénka usedá a při záběru na jeho obličej v extázi a za příšerných vzdechů, prdů a podobných zvuků šplouchajících hoven koná velmi dlouho svou potřebu. Po utrpení, kterému je divák vystaven než se hrdina konečně vysere však následuje zjištění v podobě prázdné role toaletního papíru. Nastálý problém hrdina vyřeší tak, že si sundá tričko co nosí pod košilí, jím si prdel utře a vrátí se zpět k přítelkyni ke stolu. No není to super sranda? Tyto fekální vtípky jsou ještě k tomu proloženy záběry domácího videa, kde je většinou k vidění pes jak se snaží obskočit krávu, pes souložící plyšovou hračku, pes olizující druhému psovi přirození, nebo medvěd olizující si to vlastní! Prostě geniální humor cimrmanovské úrovně! Jednu hvězdičku dávám za to, že jsem se nestihl nudit! ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Opravdová prahovadinka! Ani nevím, proč jsem tomu nedal odpad. Asi mi tohohle "filmu" bylo prostě líto... Za mě 30% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Keby tvorcovia ubrali na fekálnom humore, ja pridám hviezdu. Inak neviem, čo je smiešne na dívaní sa do tváre serúceho človeka. Znovu už radšej nie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení berte s velkou rezervou. To jsem přišel jednou z práce a potřeboval jsem nějak vypnout protože jsem byl vážně unavenej:-) A tak jsem měl na výběr tohle nebo novej Pátek 13. I když mám radši horory tak na JAsona jsem se nemohl soustředit a pustil si tohle. Film z dnešního hlediska dávám maximálně 3*, ale u mě jako odpočinkový film celkem uspěl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

pruměrná komedie...kde se málo zasmějete. Je to spíš takový smutný než vtipný. Týpek má na ho*no život protože mu holka dala kopačky tak pak hledá jinou a snaží se uspět v práci...tehlech podobných filmu už bylo dost takovej ten styl dva týpci jeden vtipnej jeden normalni se vydavaji na dobrodruzstvi a hledat zenský tohle uz bylo vtolika filmech...achjo no co bych jinyho napsal...jako tá de to koukat neurazí to neni to vubec spatný kdybyste se doma o nedělním večeru nudily doporučuju tohle shlídnout aspon vás to na tech 85minut zabaví.... ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Typická komédia typu, keď sa máte rehotať, že má holka hubu plnú semena, druhá spermatom pre istotu kloktá alebo že sa niekto pri prdení zoserie. Jednouchou primitivizmus. Niet divu, že sa v podstate z hlavných postáv v tejto kinematografickej spodine nikto poriadne nepresadil. ()

Reklama

Reklama