Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K záchraně horolezce chyběl jen kousek, teď jsou v ohrožení všichni. Aby zachránili svět, musí zdolat nejnebezpečnější horu světa. Skupina horolezců pod vedením zkušeného Johna Deckerta zachraňuje horolezce, který uvízl na strmé stěně vysoké hory v Rocky Mountains. Jedno jištění povolí a Nikki, snoubenka Johnova kamaráda Solomona Daviese, se propadne o několik metrů. Nic by se nestalo, kdyby v úleku nevykřikla. Její výkřik uvolní sněhový převis a spustí lavinu, která se řítí přímo na ně. Lavina je však příliš blízko a John jí nedokáže pomoci. Tragédie zasáhne horolezce natolik, že se tým rozpadne a každý se vydá svou cestou. Zanedlouho Johna požádají agenti tajné služby, aby se stal členem horolezeckého týmu, který má splnit přísně tajný a nebezpečný úkol. Letadlo teroristů s ukradeným zařízením bylo sestřeleno, zcela neporušená zbraň ale dopadne na severní stěnu hory K2. Na vrchol je vyslán tým horolezců, aby smrtící stroj deaktivoval předtím, než vyhladí celá města. John se setká znovu s přáteli a přesvědčí je, aby se s ním a nejlepšími armádními experty pustili do nejnebezpečnějšího podniku v životě. Aby zachránili svět, musí zdolat nejnebezpečnější horu světa. Jediný chybný krok nebo uklouznutí může ohrozit osud celého lidstva. (TV Horor Film)

(více)

Recenze (39)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som už veru všeličo. Pozrel som si, behom rokov, všeliake nepodarky, skrachované ambiciózne projekty a rôzne odpady. Takže ma už len tak niečo neprekvapí. Ale z času na čas sa predsa ešte stane, že ma čosi úplne omráči svojou úbohosťou. Práve tento kanadský film je ukážokou takejto filmárskej neschopnosti, scénaristickej demencie a hereckej impotencie. Ozaj, ešte nesmiem zabudnúť na totálne amatérske triky a nestráviteľné dialógy. Je to "Smrtiaca lavína" neznesiteľnej filmárskej primitivity, ktorá sa na diváka valí po celý čas a s pribúdajúcimi minútami výrazne naberá na sile. Vyhnite sa jej, inak vás zasype poriadny odpad! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Typicka Wynorstina na vrcholu K1 lezi kostka ovladajici satelit co muze znicit svet je treba tam vylezt! film u kteryho se vsichni profesionalni horolezci museli pochcat smichy hrdinove vylezou na vrchol samozrejme nejtezsi cestou ve stanoveny dobe zachrani svet a pak jednoduse seskoci dolu padakem! co k tomu dodat? neco takovyho muze natocit opravdu jenom Wynorski ale ja mam pro nej slabost a tak pod standartni 3 hvezdy nepujdu ani ted ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Hory mám rád, ale přeci se nepoprdím z toho, že někdo vezme kameru a přeletí s ní nad ´Ká dvojkou´? Sex je také krásná věc a přitom všichni dobře víme, jak dopadají erotické plácanice. Ač souhlasím s tím, že je rozdíl v kritériích hodnocení áčkového a béčkového provedení, je potřeba říci také to, že je rozdíl v kritériích hodnocení dobrého a špatného nápadu. Někdo skočí vprostřed Himalájí do propasti, ze které vylétne na paraglidu, a já tomu mám obdivně zatleskat, protože jde o béčko? ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jméno režiséra svádí k hodnocení odpad, byl jsem dost překvapen nad tím, jak "kvalitní" tohle béčko je... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pane, vždyť jste právě obelhal prezidenta Spojených států !!" - "Já vím !!" ;) Další typické nesmírně vtipné "céčko (s)hitmakera Jima Wynorskiho, která však ze všech jeho filmů působí nejzábavnějším a rozhodně nejméně otravným dojmem, se spoustou žánrových (vyhaslých) hvězd jako Costas Mandylor, Linden Ashby či Nia Peeples vypráví příběh skupiny horolezců, zasvěcený divák by se jistě potrhal smíchy, která se vydává kvůli záchraně světa, tedy samozřejmě toho amerického světa, na nebezpečnou cestu pro poněkud futuristickou verzi rubikovy kostky ovládající satelity, která leží na vrcholu K2, to vše s tak ďábelským časovým limitem, že by se i Jack Bauer pomočil do kalhot..;) Tentokrát Wynorski slátal velmi zábavnou pitomost plnou ruských agentů toužících vrátit Rusko na piedestal slávy Sovětského svazu s triky tak slabými, až jeden pláče smíchy, s naprosto luxusním výbušným finále..;) ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem si, že to bude film o herolezcích a "smrtící lavině". Omyl ! Byla to vojensko-politická kravina natočena ve vysokohorském prostředí, s pomocí elitních světových horolezců. No... zvažuji sice též "odpad", ale přece jenom tam bylo pár dobrých záběrů, tak tomu dávám jednu * za snahu Kanaďanů udělat "napínavý film". Kdyby to natočili v 50.letech minulého století, tak by to mělo "břink", ale točit "studenou válku" v r.2005 svědčí o politické naivitě režiséra. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jediné, co se mi na filmu líbilo, byly ty velehory, které si tam klidně stály v mračném závoji a ukazovaly svou majestátnost. S ubývajícím časem jsem očekávala, že se bude stupňovat napětí, ale nestalo se tak. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Jigsaw se nám vydal na hory a tentokrát nebyl záporak, ale klaďas. No popravdě mě je dost nesympatickej. Jako záporák by to ještě šlo. Ale klaďas? Tohle je hodně nepovedenej vtip. A ještě k tomu ty drsňacký kecy. Tenhle film je jak smrtelná lavina, která mě zasypala sprškou nesmyslů, zbytečných keců a opravdu trapného klišé, které už nechci vidět. 0% ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní příběh ALE neskutečně špatné triky. Většina jich umře, ale v závěrečném záběru má hrdina úsměv na tváři a ještě si dá hlášku. Před minutou mu umřel nejlepší kámoš, ale na to sere pes. PS: první umře černoch. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Tedy nevím, jestli jsem tu dobře, ale TV program mě navedl sem, ale děj byl úplně jiný. Skupina horolezců se vydala na vrchol hory zneškodnit věc, připomínající Rubikovu kostku, která naváděla satelity ke střelám na různé cíle na zemi. Samozřejmě se to tam hemží agenty z Ruska, kteří se tu věc snaží dostat. Nakonec se jim to nepovede a dva hlavní hrdinové přežijí skokem z vrcholku hory a otevřením padáku. Fotografie ale z toho filmu jsou. Takže mi připadá, že ten odpad patří zcela jinému filmu. Nebo jsem se dívala jinýma očima. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Pro mne asi největší perla mezi filmy od Jima Wynorskiho. Ti, kteří alespoň trochu vědí, co obnáší vrcholové horolezectví, se u filmu budou výtečně bavit a místy se jistě budou smíchy válet po zemi. Úžasná záležitost, 100 %. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Ty vogy to byla zas kravina. Zlý Rusko, krystalickej odvar klišé tohohle žánru a naprosto tragický triky. Já na to koukal jen kvůli těm horám. Kdybych se aspoň zasmál, dal bych víc. (30%) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Dost ubohé béčko se vším co k béčkům patří. Výjma jedné věci, není koukatelné. Po deseti minutách u něj jsem měl pocit, že můj mozek my vyskočí z hlavy, vyrve má ztvrdlá játra a rozmlátí moijí novou televizI co stála majlant :-) ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Jimmy, Jimmy - i když se schováváš za pseudonymem Jay Andrews, tvůj unikátní, vybroušený režisérský styl (a citlivá scénáristická ruka) se naštěstí neschová za ničím a naplno čiší z každého políčka filmu. Mistr plagiátorství a vykradač filmových pecek - Wynorski nám (opět ve skvělé formě) servíruje svou (céčkovou) verzi Vertical Limit, silně šmrncnutou Cliffhangerem... tu a tam "sáhne" i do dalších prověřených pecek (jen namátkou: Golden Eye či Mission Impossible II.). Jednu * za pár scén, které mě svou tupostí a dokonalým "kopírováním" upřímně pobavily (před tím než jsem u toho usnul)... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se nám pan Wynorski rozhodl vykrást Cliffhangera a dodal k tomu ještě ruské špiony toužící po návratu slávy Sovětského svazu. Kravina, kterou nezachrání ani krásné scenérie Himalájí. Kde jsou ty časy, kdy Wynorski v 80. letech točil příjemné a vtipné béčkové horory. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Předností filmu jsou pěkná horská panoramata. Katastrofou je totální nelogičnost. Důležitou "kostku" chrání pár maníků, kteří se nechají vykropit od čičmundů, kteří do stanice v klidu vlezou vchodem pro personál....a od té doby je jasné, v jakém stylu se to bude vyvíjet dál. Dost děsné.... ()

lasonic odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je najhorsi z najhorsich odpadov, som myslel ze je to zly sen, toto nie je ani film, to je len nejaky pokus o natocenie filmu. Tomu reziserovi by som dal dozivotny zakaz cinnosti. ()

Reklama

Reklama