Reklama

Reklama

Ples příšer

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Hank Grotowski je bachař pracující v oddělení pro odsouzené na smrt. Pracoval tady už jeho otec a současně tu dělá i syn Sonny. Celá rodina má rasistické sklony, Hankova manželka spáchala sebevraždu stejně jako jeho matka a Hankův vztah s otcem je stejně katastrofální jako se synem. Citově strádající Sonny si nakonec dobrovolně vezme život a Hank okamžitě opouští zaměstnání. Ještě předtím však oba asistují u popravy černošského vězně Lawrence Musgrovea, jenž po sobě zanechává otylého syna a pohlednou manželku Leticii, s níž se Hank náhodou seznámí. Pracuje totiž jako servírka v restauraci, kde se občas stavuje na šálek kávy. Jednou večer ji odveze domů a po pár skleničkách se jejich letmé přátelství zvrhne ve vášnivou romanci. Až ráno se Hank z fotografie dozvídá, s kým měl tu čest. To, že asistoval u popravy jejího manžela, však Leticii raději zamlčí. Je však jen otázkou času, kdy na choulostivé okolnosti nového vztahu přijde sama.

Herečka Halle Berryová byla za svůj výkon oceněna Oscarem a Stříbrným medvědem na MFF v Berlíně 2002. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Bílí rasisti, jsou největší nádor a zhouba lidstva. Oni hledají problémy u menšin, ale přitom největší problém jsou oni sami.

Rikina

Rikina (hodnocení, recenze)

Stallone: Moje slova. Koukala jsem na to jen kvůli Ledgerovi a ten tam ještě ke všemu moc dlouho nebyl. Hrozně nudnej film.

Mikecat

Mikecat (hodnocení, recenze)

Silný príbeh, úžasná hudba, pomalý dej sa strieda s nepredvídateľnými scénami. Krásna Halle Berry výborný herecký výkon Billyho Boba ako aj ich milostná scéna prekvapivo dlhá precítená a vzrušujúca. Celkový dojem z filmu naprosto úžasný. A "Stallone - žádné slibované poselství " odkaz pre teba : pozri si to ešte raz - možno na to prídeš!!!

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Pro mě obrovské zklamání. Hrozná nuda a žádné slibované poselství. Já film nedoporučuji a hodnotím 2*

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Teda jak se Halý Belý a Billy Bob odvázali v té erotické sceně mě překvapilo,jinak sranda byla ta scéna jak si Heath a potom i Billy Bob zavolali tu kurvu...:-)

Gianni_B

Gianni_B (hodnocení, recenze)

Mesha: Dabing mi vůbec nepřišel špatnej - a navíc je na tom DVD i původní znění a české titulky :)

zdeci

zdeci (hodnocení, recenze)

Kdyby mu (Bobíkovi) Halle, jak tam sedí na těch schodech, podřízla pravačkou hrdlo, bylo by to 85%, takto 75%. Asi naivně jsem čekal spoiler s Vláčilovým Údolím včel a scénou, jak Jenda Kačerů odkrouhne Věrku Galatíkovu :-)

Scrap

Scrap (hodnocení, recenze)

Možná trochu škoda, že Heath Ledger působil ve filmu tak krátce, jeho role byla skvělá. Halle Berry to taky zvládla, ale Oscar?? no nevim... Billy Bob Thornton skvělej jako vždycky ...

Mesha

Mesha (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale po shlédnutí dvd verze ze stánků s českým dabingen, musím říct, že mi tenhle film přišel spíš podprůměrný a překombinovaný

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Cimr: myslím, že jsi to vystihl, Halle Berry byla fajn. Moc dobrý film. Mě nejvíc zamrazilo po slovech Heatha Ledgera: „A já jsem tě měl vždycky rád.“ Tohle bylo jako rána do žaludku, a nevím, jestli i proto, že on už bohužel žádnou novou roli nedostane. Měli bychom si velmi dobře rozmyslet, co říkáme svým dětem, i když zrovna nesplňují naše – někdy nesmyslná – očekávání.

wdolek

wdolek (hodnocení, recenze)

Moc nerozumim, za co Halle Berry dostala oskara - za to vriskani? To by dokazal i pavian... Neni to dobra herecka, a ani prilis pekna - nebo mam zkratka jiny vkus. To Billy by si oskarka zaslouzil - ten tam skutecne hral, narozdil od Halle!

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Já si myslím, že Halle Berry ( a nejen ona ) to odehrála velmi dobře. :´-(

PADDY

PADDY (hodnocení, recenze)

Cimr...... :o)) Asi hodne.Naprosto s tebou souhlasim ikdyz podobnou scenu lepe zahrala Naomi Watts v 21 grams.

Cimr

Cimr (hodnocení, recenze)

Proč všichni říkají, že Berryová jenom vřískala a Oscara si nezasloužila? Mně přišlo, že podala výkon hodně slušný. Když jí scénář nakazoval, ať řve, tak co měla dělat? Jak byste se chovali vy, kdyby vašemu manželovi dali křeslo a vašeho syna přejelo auto? Nevřískali byste?

Fabienne

Fabienne (hodnocení, recenze)

Pavlik:KevSpa není muž... Tvůj oblíbený film je vážně "Foreskin Gump"?

Pavlik

Pavlik (hodnocení, recenze)

KevSpa: pěknej komentář, škoda že jsi ten film nepochopil, pořádnej akčňák s Van Damem má holt jiskru lepší. Lima: Nám chlapům vůbec nevadí, byl to krásný pohled na děvu povětrnou. Proč potom za něco takového nedávat oskary.

Reklama

Reklama