Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent Shane Royce je zkušený odvážný a má smysl pro černý humor. Právě zachránil čtyři rukojmí v Bosně a užívá si dovolené, když ho kontaktuje půvabná agentka Masseyová a on se musí vrátit do Washingtonu. Tam se dozví špatné zprávy - jeho jednotka byla zrušena a on má být zlikvidován. Navíc došlo k vraždě, k únosu, a americký senátor se má na Ukrajině stát obětí jaderného výbuchu - zdá se, že Royce bude mít práce nad hlavu... (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (9)

dobytek 

všechny recenze uživatele

James Belushi se do role nějakýho posledního akčního hrdiny opravdu moc nehodí. Na druhou stranu film zaujme několika povedenejma honičkama (zejména mě potěšilo Volvo 940) a sem tam nějakou hláškou. Trochu mi to připomínalo Rudé horko. Celkově takovej průměrnej akční film - 50%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Béčkový mix Bonda a Ramba s komikom Belushim ako hlavným gerojom, ktorý sa na akčného hrdinu príliš nehodí. Neustále sa tam niečo deje a má to dostatok akčných scén na priemernej úrovni. Zápletka je taká generická a nie príliš zaujímavá. Záporák je jasný hneď vďaka jeho hereckému predstaviteľovi. Asi najviac oceňujem, že čo vidíme na scéne, to v akčných scénach naozaj vybuchovalo. Čo je vzhľadom na dobu vzniku samozrejmosť, ale v dnešnej CGI dobe je to pre mňa plus. Takže výsledkom je akčný neoriginálny výplach na jedno pozretie. 5/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Slušnej špionážně-akční thriller, na kterým mě potěšilo, že i přes omezenej rozpočet nevypadá až tak levně. Režisér Rod Holcomb režíruje svižně a akční scény jsou na solidní úrovni. K tomu vtipný dialogy a solidní hlášky. Jediný, co trochu zamrzí, že opět nechybí výchovná linie, kdy má Royce na povel malýho kluka. Ale jinak žádný velký zle. Belushi i Ferrer jsou borci a můžu je naprosto ve všem, takže ta čtvrtá hvězdička je za mý oblíbené herce. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Příšerná hovadina. Někteří pošahaní režiséři, autor promine, ale nevím jak jinak nazvyt tyto otřepané náměty na téma zkorumpovaného agenta, který si najme mafii na krádež jaderných zbraní, které pak chce prodat. Samozřejmě nechybí problémový senátor a podobné další kraviny. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Akčný film o tajnom agentovi , ktorý príde zachráni rukojemníkov ale zároveň zistí ,že  jeho jednotka bola zrušená a on ma byt zlikvidovany a tak prijme aj ponuku na Ukrajine k záchrane senátora 3* ()

benyy 

všechny recenze uživatele

Ale no:) Video film, tak čo by ste čakali. Občas padne dobre. Nesúhlasím s komentármi, že James Belushi sa nehodí do role tajného agenta, je to klasický Belushi ako ho poznáme. Príjemná oddychovka. ()

goodridge 

všechny recenze uživatele

Mam rad tematiku studenej vojny. a aj belushi hral vierohodne sceny velmi slusne. a co cakat sak je to len TV film. ale velmi slusny s dobrymi prestrelkami. ()

Reklama

Reklama