Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vánoční masakr. Satanův syn Santa Claus jako dvoumetrová hora svalů (prostě Bill Goldberg) se konečně zprostil své prohrané sázky, podle které nesměl tisíc let nikoho zabíjet a místo toho byl povinen rozsévat všude kolem vanoční pohodu, číst dětský dopisy, doručovat dárky a podobný hovadiny. Santa je ale pořádnej zmrd a jakmile se tohoto závazku zbavil, hned se vrátil do normálu - to znamená s požitkem hláškovat a kosit co se dá v Den zabíjení (pro nás oběti stále ještě Štědrý den). Goldberg zmáknul svojí roli výborně, tenhle film je hovadina ale bavil jsem se skvěle. Šťastný a veselý! I'm Santa Claus, not fuckin' Dracula! ()

movie 

všechny recenze uživatele

Na Satana Klause, který bude místo rozdávání dárku na Štědrák trhat hlavy jsem čekal hodně dlouho. Když už se pak parta tvůrcu do něčeho takového pustila, nechápu důvody k jejich "politické korektnosti" a natočení nekrvavého masakru, který vyznívá na prázdno. Velký zklamání! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý nápad bohužel zpracovaný nejobvyklejším způsobem, takže vznikl dost nudnej blábol. Pravda, je tam několik hezkých vtípků (vlastní zápletka, hlášky typu: Pozor, utíkejte! Blíží se Santa! a pár drobností jako baňky-granáty, dárky-bomby atp.) jenže jinak je to i na tak krátkou stopáž strašně nudný. Nehledě už k tomu, že hlavní hrdinové nejsou vůbec sympatičtí a člověk tak začne fandit Santovi. Absolutní neexistence něčeho, co by mohlo připomínat horror je taky dost an škodu, protože ta humorná složka zas tak humorná není. Dá se říct, že celej film táhne na svých mohutných bedrech jen ze řetězu utrhnutý Santíček. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět film, který vám zkazí náladu svou Déčkovostí, je tenhle ten pravý. Pokud máte rádi poloplešaté chlápky v těsném červeném kostýmu, jak mlátí všechny kolem, ano, i v tomto případě jste na té správné stopě. Pokud máte rádi strašně moc chytrý kluky, kteří mají problémy na poli lásky, v otázce "věřit v Santu nebo ne?", našli jste film jako stvořený pro vás. Naštěstí trhlý děda to jistý! Chudák Claire... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bizarní crazy horrokomedie, šmrncnutá ujetou santologií a mixnutá vcelku vánočním - čili mile uměřeným a nezáživným mixem různě žertovných úmrtí z rukou jistého Sa(n)tanáše... ;-) . . . Ve výsledku ovšem prostě jenom taková lehounce ďábelská santtywoodská oddechovka... Na film s námětem, skýtajícím tak skvělý potenciál pohříchu docela málo... :-/ . . . Dvě a půl hvězdičky za film tedy maximálně, z nutnosti zaokrouhleno nakonec s velkým sebezapřením nahoru, snad jen za to originální téma a za tu skvělou úvodní sekvenci vánoční likvidace jisté otravné typicky emericko-středostavovské famílie... ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Fantastický úvod a neodolatelně obskurní idea jsou důvody, proč si tahle záležitost ode mě odnáší celé tři hvězdičky. Pokud si ale o Santa's Slay chcete myslet jen to nejlepší, rozhodně ho vypněte už po úvodních titulcích, a nechte si pak někým vyprávět, o čem to vlastně bylo. Po počáteční divoké jízdě vás totiž čeká jen pomalé utonutí v rozbředlém a uprděném bahně zoufalého nevkusu a bezmocné nudy. Ne, žádný nový "Muž se třema rukama". Nic tak přitažlivě odpudivého se tady bohužel nekoná. A to to zpočátku vypadalo tak slibně... Je dobré vědět, že tohle určitě není první případ, kdy se Santa objevuje v humorně horrorových vodách. Stačí vzpomenout na "And All Through The House", jednu z prvních (a nejslavnějších) epizod Tales from the Crypt, režírovanou Robertem Zemeckisem. Na druhou stranu je třeba uznat, že Štědrý den jako Den zabíjení - to má opravdu něco do sebe! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bill Goldberg je pěkně krutej jako santa, ale to je bohužel asi to jediný co tenhle film pořádnýho nabídne, protože ta omáčka kolem je pěkně nechutná a vpodstatě naprosto zbytečná, film by si klidně vystačil jen s řáděním santy, který bylo dobrý a hned první scéna je vrcholem filmu, dál už se jen střídá nudnej děj a zabíjení santy, herecký výkony jsou spíš trapný, ale některý scény přece jenom dokážou zabavit a hlavně to má jenom jen něco málo přes hodinu, což znamená, že než se začnete pořádně nudit, tak už je konec, takže nakonec slabší 3* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech už sú filmy o Santovi akékoľvek, len málo z nich skončí úspechom. V tému o zlom Santovi figuruje len jeden film, ktorý stojí za pozornosť a to je 'Bad Santa'. Tento snažiaci sa film o horrorovú komédiu nemá ani najmenšiu nádej na úspech. Aspoň nie s takýmto scenárom. Keď má film niečo vyše hodiny, navyše ak má rozosmiať, či postrašiť a ja pri ňom zaspávam, asi to niečo naznačuje. Inak Goldberg bol výber ako sviňa, diabolskejší ksicht s červenej kombinéze si neviem predstaviť. 45%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horúce leto asi nie je ten správny čas na film o Santa Clausovi. Ale padol mi i tak prekvapivo vhod. Ľahká komédia s ľahkým horrorovým nádychom. Santa tak ako som ho doteraz ešte nevidel. Ako vraždiaci pekelník, rozdávajúci počas Vianoc nie darčeky, ale smrť. Je dobré, že to autori pojali s humorom a zároveň nešetrili na brutalite niektorých záberov. Vo filme je aj nejedna židovská narážka, vrátane maličkej úlohy pre Fran Drescher, ktorá mi vykúzlila úsmev na tvári. *** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Asi mám příliš rád normální vánoční pohodové filmy, než aby se mi mohlo tohle líbit. Ale když už se těm vánočním filmům tak věnuji, tak jsem chtěl dát šanci i tomuto tak trochu jinému vánočnímu filmu, kde Santa není hodný a příjemný děda rozdávající dárečky, radost a úsměvy. Santa je zde totiž vypodobněn jako zlý pán, který si užívá zabíjení a rozsévání zla. A svět má před tímto pánem zachránit nějaký teenager, který k tomu přišel jak slepý k houslím. Nezlobte se na mne, ale asi mám až příliš rád klasické vánoční filmy na to, abych schvaloval takovéto jejich prznění. Nápad to byl určitě dobrý a musím říci, že na film jsem koukal s velkými nadějemi a očekáváními. Ale bohužel z toho je jen nedotažená a nepříliš promyšlená filmová hříčka, kterou snad ani nikdo nemůže brát vážně. Jak říkám, chyba není v námětu, naopak musím obdivovat odvahu tvůrců udělat ze Santy zápornou postavu. Ale to, co jsem viděl, mě bohužel nedokázalo nadchnout a nemohu tento film označit za kvalitní nebo snad průměrný. Avšak oceňuji originalitu, oceňuji tu odvahu přijít s tímto filmem, a oceňuji herecký výkon hlavního představitele, který se evidentně ve své roli zlého Santy vyřádil. Bohužel však celkově musím označit film za nepovedený a udělit jen dvě hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako nápad je to vážně dobrej a tak trochu i originální. Natočit Santu jako Satanova syna, kterej zabijí lidi nejrůznějším způsobem a místo sobů má bizona či co to bylo, zní vážně dobře. Jenže bohužel až na těch pár scén, kde někoho vtipně zabije, je to nuda a ke konci čím dál větší blbost. Navíc někdy je to tak blbý, že člověk neví, jestli to má bejt taky sranda nebo už to myslej vážně. A pár dobrých hlášek, cute Emilie de Ravin a dobrý Goldberg už to moc nezachrání. Z tohodle se dalo vytěžit mnohem víc a je škoda, jak to nakonec dopadlo. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

"Rolničky, rolničky, kdopak vám dal hlas? Kašpárek maličký, nebo brutál Claus." Tak ať si to užijeme a svátečně si zařádíme. Takhle tedy ne ďábelský Santo! Chci Vánoce postaru a na nějaký krvavý tažení se Ti vyse..u Cink, cink. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní vykydlení rodiny je zábavné a rychlé - na úvod přistane nakopnutý psík na vrtuli větráku, o závěr se postará vržená hvězda z vánočního stromku. Rozkošná babka pedantsky setře celý obchůdek, ale na Santu je krátká. Nechybí ani prsatky v podniku U Zlatokopek, hříchy jsou sečteny i panu faráři. A že říká Santa bizonovi můj sob? Tak to je to nejmenší. Ušetřeny nejsou ani děti, kterým báječně explodují hlavičky. Navrch velmi dobrý dabing umožní vychutnat si šťavnaté dialogy. Snad jen Nicolas je neskutečný trouba, ale dá se přežít. Možná jsem se bavil víc, než v roce 2005, každopádně hodnocení ponechávám. Jo a navrch šlapací muzika v podání mj. The Gore Gore Girls nebo Machine Gun Felatio... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Santa jednou za tisíc let rozdává rány, jak při mačetovém útoku v Novém Boru. Zachránit situaci proto musí mladičký hoch a sám se svou kamarádkou si musí chránit krk a vydržet tak dlouho, dokud nebude konec Štědrého dne. Moje třetí shlédnutí a pořád to je dobrý. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ujetost, která je koukatelná opravdu jen zásluhou brutálního Santy Billa Goldberga. Ten totiž rozsévá smrt a zkázu s takovým nadhledem a neohrožeností, že i Arnold v jeho nejlepších letech by před ním vzal rychle do zaječích. Bohužel stupidní příběh Santovi jen překáží a jinak bláznivá morbidní komedie se v rukou scénáristy přeměnila jen na bláznivou slátaninu s nesympatickými hlavními hrdiny, kteří tempo snímku jen přibržďují. A navíc film není ani dost brutální jako horor a ani dost vtipný a nápaditý jako čistokrevná parodie. Prostě jen další z mnoha počinů, které slibovaly docela slušnou zábavu, ale svým zpracováním uvízly jaksi na mrtvém bodě. U mě tak na 2 a 1/2*. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

příběh je o ničem (o hovně), ale ten Santa je prostě dokonalý :-D prvně jem to viděla 23.12, vlastně 24.12 bylo to po půlnoci a krásně mě to naladilo na vánoce:-) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Geniálna zábava s božským Billom Goldbergom (wrestling je plný hereckých talentov :)), ktorý si rolu užíva a viditeľne sa baví. Tak ako aj divák, ktorý pod nátlakom humoru, hlášok, krvi a násilia sa proste nebaviť nemôže. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jen tak mimochodem jsem si to pustil, protože to má jen něco málo přes hodinu! Čekal jsem trapnou blbost,kde je Santa ztvárněn jako vulgární křupan, ale hned první scéna, kde Santa brutálně zabije pět lidí a psa mě vyvedla z omylu! Celej film je přehlídkou vražedných chvatů, které se předhání v brutalitě a absurdnosti a to vše za zvuků veselých vánočních písní! Vše je natočeno velmi svěže a černohumorně. Tenhle film mě fakt příjemně překvapil. Čekal jsem něco uplně jiného. ()

Reklama

Reklama