Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lupičů si do detailu naplánuje skvělou loupež, ale ne vše se podaří tak, jak si naplánovali. Jeden člen skupiny je donucen na útěku unést ženu s dcerou, aby se mu podařilo dorazil na místo setkání a dočasného úkrytu. Úkryt je však nejnebezpečnější místo,jaké si mohli vůbec vybrat. To ovšem zatím nikdo netuší … a zatím řeší otázky, kdo co pokazil při nepovedené akci, kdo ukradl uloupené peníze a kam je ukryl. Příběh se odehrává deset let po únosu tehdy šestiletého chlapce, který byl donucen stát se svědkem hrůzných činů nepříčetného šílence. Po celé roky byl jeho osud tajemnou záhadou. Nyní mají na světlo vyplout ohromující fakta! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

elanius 

všechny recenze uživatele

(12/2014) / Bohužial ani pri Malevolence nemôžem ísť vyšsie ako za 2*. Už pri Menovom prvom filme sú to tie isté negatíva. Trištvrte stopáže sa film venuje zbytočnej dejovej línii a nudným kecom. Kým sa konečne niečo začne diať pekne sa načakáte. Celkom oceňujem tú 80-kovú atmosféru, pre mňa tam ale moc iných pozitív nebolo. (4/10) ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Velice se divím, jak může být tento snímek "o něco lepší" než "Černé vánoce". Nemám chuť to porovnávat (jinak viz. můj komentář k uvedenému filmu). Tady toto byla ubohá stupidita, kdy se náhodou pár lidí dostane do jednoho polorozpadlého domu, kde "naneštěstí" má své teritorium trouba s pytlem na hlavě. Nejen, že přes dvě pofiderní díry v pytly vidí velice dobře, ale odolný je skoro víc než Terminátor. Vražd tam je velice málo - tedy, když už to mělo být o brutálních vraždách. A dále - klasické stoprocentní žánrové "vychytávky", ze kterých už je mi fakt blbě: 1) Ne, opravdu nestačí dát vrahovi jen jednu ránu železnou tyčí, 2) Když už mám tuto skutečnost, musím rychle pochopit, že nestačí ani jen jedna rána baseballovou pálkou (a vlastně ani jedna kulka z pistole), 3) Nikdy nesmím zapomenout, že když vybíhám z domu k autu, spadnu a poté začnu teatrálně kulhat, 4) Když se nějak dopotácím do auta, musím si být jistá tím, že nebudu mít klíčky, 5) Aby bylo "napětí" a film delší, zabije vrah jednu dívku a tu druhou se svázanýma rukama a nohama, nechá odplížit se do skříně, aby se pro ni jako vrátil někdy ke konci tohoto uměleckého díla. Určitě toho je ještě víc, ale fakt nemám chuť se na tuto hovadinu podívat ještě jednou, abych to doplnil. A co mě taky dost rozladilo, že lekací scény byly doprovázeny tak hlasitými zvukovými efekty, protože bez nich by člověku úplně ušlo, že o nějakou lekačku mělo jít. Teď vlastně uvažuji, proč tomuto zvěrstvu na horrorovém divákovi dávám jednu hvězdu, když je to krásně na odpad. Takže to měním. PS: Vlastně musím uznat, že název filmu přesně koresponduje s tím, jak zlomyslně si tato hovadina se mnou pohrávala. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Sequel k novějšímu Breavement - kterej je po všech stránkách vyspělejší a povedenější. Hodnotit tohle jako film nemá smysl, protože je to úplě to samý (jen podstatně slabší než prequel). Pozitivní je, že jsem viděl jako první "dvojku", která je ale vlastně - z chronologickýho hlediska - "jedničkou" (takže mi to do sebe hezky všechno zacvaklo)! No a jelikož "dvojce" sem napálil trojku (prostě byla lepčejší), tak "jedničce" dávám logicky "dvojku"... Chápete, ne?! Vždyť je to úplně jasný :-)) ()

krusty2 

všechny recenze uživatele

Velka skoda tej televiznej formy.Inac by som dal viac.Takze komu to nevadi a tiez mu nevadia niektore herecke slabsie zaharane casti pride si na svoje. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

"Horor!?" o nezdařené loupeži, která se z části změní i v únos, protože realizace bankovního přepadení nedopadla úplně hladce a tudíž improvizace byla nevyhnutelná. Kdo mohl ale čekat, že do toho všeho se přimotá i maskovaný maniak, neberoucí s nikým žádné servítky. Vezmu to honem rychle a stručně, protože tahle ptákovina si nezaslouží nejakou větší analízu. Herecky přirovnatelné ke školní besídce a bohužel český dabing k lepšímu dojmu zrovna nepřispěl. Spíše naopak. Celkově se film táhnul jak smrad a zábavnost byla už od začátku na bodu mrazu. Někdo si na své samozřejmě přijít může, ale silně o tom pochybuji. ()

reaper 

všechny recenze uživatele

Těžký propadák,který už zachrání od odpadu jenom to, že jsem se u něj občas pobavil nad jeho debilitou. ()

M.Myers 

všechny recenze uživatele

Tak jsem náhodně narazil na tento kousek a musím říct, že zdejší hodnocení je opět tak trochu mimo... Slasher jak má být, parádní hudební doprovod, výborný záporák odolný jako Michael Myers... pár nelogických věcí zde lehce přehlédnu... Stevan Mena je Hororovým nadšencem a jeho mini serie Malevolence(2004) a Bereavement(2010) mě potěšila... ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Na (nejspíš?) televizní produkci celkem slušnej horůrek, leč klišoidní až hanba. Nutno ocenit snahu pana Meny, kterej si obstaral vše od scénáře, přes hudbu, produkci až po režii (a už chystá i pokračování); to by pan Adamec nedokázal... ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Retro slasher který jako by vypadl ze slavný éry slasherů v 80.let. Divák s nostalgií zavzpomíná na starý dobrý časy Pátku třináctého, či na texaský masakr na něž je tu víc než dost odkazů. Jedná se o solidní slasher který se v dnešní době už moc nevidí, pomalejší rozjezd, ale solidní vrahoun a slušná atmosféra. Samozřejmě mladší publikum to odstřelí, ale pro staromili to bude radost pohledět. Máme radost. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Po velmi dobrém prequelu natěšený, koukám jako blázen na nudnou volovinu s klasicky nataženým začátkem a koncem. Nevím proč ten zdlouhavý úvod a proč tak málo mrtvol. Ahi gore efekty prakticky nejsou o slaboduchosti děje ani nemluvím. Od poloviny mně to prostě nebavilo a dosledoval jsem to do konce jen s vypětím sil. Nudná blbina, která se vůbec nemusela prequelu dotýkat a byl by pokoj. 201410107857/8202 ()

Toomuch odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, zoufale neoriginální, totálně katastrofální hudba která se snaží vystupňovat napětí a působí nechtěně vtipně, ale ani tak to nestačilo ani na jednu hvězdičku. Chování a dialogy postav taktéž tragické. Prostě všechno špatně! ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Ježíši Kriste,to byl dost špatnej film.Roztahanej,dějově slabej,podprůměrnej horror.Ne že bych se nelekl,ale bylo to celý hrozně předvídatelný,prostě slabota.Hudba nebyla nejhorší,ale pro úplně jinej film!Jo,a ten název,nevím kdo nebo co tam bylo zlomyslnýho,sakra! ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

NIjak zábavná vyvražďovačka, nijak zajímavý příběh, atmosféra se objevovala jen v náznacích. Děj byl lehce odhadnutelný. Nic moc, dost jsem se nudil a ani ty jatka ve mě nic neprobouzeli. Prostě nuda. Přesto ještě koukatelná. 32 % ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Zlomyslný neurazí, ani nenadchne. Průměrná kombinace krimi dramatu a horrorového thrilleru, kde se divák párkrát lekne a krátká stopáž příjemně uteče. Nejsou to vyloženě krvavá jatka, ale to vůbec nevadí. I přesto, že mrtvých je tam požehnaně. Nízký rozpočet z toho byl, bohužel, cítit. Hudba obstojně koresponduje s dějem a navozuje tu správnou atmosféru a očekávání. Neokoukané tváře hrdinů nevadí, jen dialogy občas drhnou. Ke škodě věci. K odpadu má Zlomyslný stejně daleko jako na pomyslný vrchol. Stojí někde na půli cesty a s vyšším rozpočtem by to mohla být pecka. Ale i tak je to v podstatě příjemně strávených 90 minut. ()

vandamator 

všechny recenze uživatele

Na béčkový horor opravdu výborně natočené. Klasická vyvražďovačka ve stylu texaského masakru, s hutnou atmosférou, patřící mezi ty strašidelnější horory. Určitě by byla chyba, nechat se ovlivnit zdejším hodnocením a film si nechat ujít. ()

Neel 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad to mělo, ale to zpracování... Herecké osazenstvo nemělo co nabídnout, jejich výkony byly žalostně chabé. A navíc příšerná, rádoby dramatická hudba... ()

Reklama

Reklama