Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Množství nervového plynu, které tajně vypustila armáda USA, přemění chřestýše v nebezpečné zabijáky. Tom Parkinson, významný zoolog a herpetolog, začne v mojavské poušti pátrat po příčině podivných úmrtí, která začala nálezem dvou mrtvých dětí v blízkosti kempu jejich rodičů. Po chvíli už nikdo nepochybuje, že jde o práci zabijáckých chřestýšů. Záhadou ale zůstává, proč útočí v tak velkém počtu a vydávají se i do míst, která jsou jejich přirozeným podmínkám na hony vzdálena. Podaří se Tomovi a jeho sličné partnerce Ann odhalit smrtící záhadu dřív, než skončí místní obyvatelé v márnici s vyděšeným výrazem ve tváři a desítkami hadích kousanců po celém těle? (Řitka video)

(více)

Recenze (45)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady "zvířecích" thrillerů, totéž jako zabijácké včely, piraně a další podobná havěť. Schéma je naprosto stejné, jako obvykle tu máme tajný armádní projekt, který se jaksi vymkl z rukou, tentokrát ovšem scénárista přestřelil i pokud se logického hlediska vývoje biologických zbraní týká. Nejhorší na celém filmu ovšem je dementní zvuková či spíš ruchová kulisa, protože to, co má evokovat chřestění plazících se kamarádů, zní jako umělohmotné kastaněty. Ubohost i na poměry obvyklé nedělní poobědové programové skladby. ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Sám sobě se divím, že stejně vždy udělám tu chybu, že si pustím nějaký béčkový zvířecí horor. I tentokrát jsem se chtěl oprostit od všech racionálních úvah a jen si užívat, ale nešlo to. Film totiž postrádá téměř jakýkoliv napínavější děj, scénu, atmosféru, prostě nic a tak to člověku nedá a přemýšlí nad tím, co vidí. Nad naprosto křečovitými a stupidními dialogy, příšerným obrazem a ještě příšernějšími efekty, pokud se to tak dá nazvat. O nějaké autentičnosti ani nemluvě. Chápu, že do scén, kde byla přímá konfrontace člověka s hadem, nemohli použít pravé chřestýše, ale mohli těm hadům alespoň vytvořit nějaké to chrastítko na „ocásek“, nebo zabírat jen přední partie těla, aby nebylo poznat, že jsou používáni jiní hadi. Pak je tu hledisko z pozice biologa či ekologa (nadsazené , ale nedalo mi to :)),. Pak mají mít lidé hady rádi a chránit je, když je vidí v takovém to nesmyslu. Přitom to jsou tak nádherná a fascinující zvířata, které musí milovat každý, kdo je blíže pozná ;-). No celkově to uběhlo docela rychle, ale spíš takovým způsobem, že na konci už jsem nevěděl, co bylo na začátku a vlastně jsem si ani nevšiml, že by film nějak výrazně začal a už běžely titulky. Smutné, ale na druhou stranu to bylo tak blbé a úsměvné, že jsem rád za novou zajímavou zkušenost a třeba se na tento snímek ještě někdy, někde odkážu. Jinak svou nechtěnou zábvností si to málem vysloužilo i tu jednu hvězdu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

John McCauley nám představil svůj zatím jediný a asi i poslední film. Jeho pojetí o hadech zabijácích je trochu zvláštní, ale nedá se mu upřít snaha vytvořit atmosférický film s chřestýši. Filmů s hadí tématikou jsem moc neviděl a přesto tento film patří mezi podprůměrné. Samozřejmě se nemůže vyrovnat takové Anakondě, a to ať už rozpočtem, hereckým obsazením či kvalitou scénáře. I přesto jde o lehce podprůměrný film, který stojí za podívání. Řitka nám přinesla další s levných starých béčkových filmů. Tentokrát se jejich upozornění o zhoršené kvalitě obrazu vyplnila. Našlo se spousta chybiček hlavně co se kamery a jejího třepání týče. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rattlers je solidní hadí horor s pěknou atmosférou. Ale to je asi to jediné co lze na filmu pochválit, nýbrž například útoky hadů jsou špatné, to samé herci, hudba, cokoliv si na tomhle filmu vyberete je špatné. Jen ta atmosféra film drží na čistém průměru. McCAuley není dobrý režisér takže se ani nedivím že jako režisér pošel. Jo málem bych zapoměl ještě je dobrá scéna hadi v koupelně. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je až neuveriteľné, k akým zaprášeným filmom sa kedysi Řitka video dostalo a naopak aké klenoty ignorovalo. Argentova, Fulciho, Soaviho, Deodatova či Marinsova ( a to som len tak načrtol pár mien ) tvorba bola len naznačená, nedokončená, pričom sa spoločnosť obracala na Cé-Déčkové škrty, ako je tento. Škoda preveľká. Ak chcete poštrikovať, je to pre vás ideálne, ak chcete aby vás učičíkal nejaký film po namáhavej práci, je to ideálne, ak sa chcete pobaviť, radšej vyrazte k okolitým rybníkom, či lesíkom hľadať zmije. Bude to zaujímavejšia zábava. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama