Reklama

Reklama

Zajdalen

Trailer
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2003, 5 min

Hlavními hrdiny snímku BOUNDIN' jsou čerstvě ostříhaný beránek a zajdalen – bájný zajíc s parohy z americké westernové mytologie. Pro nezbednou ovečku je život radostný valčík, dokud si ho kamarádi z prérie nezačnou dobírat kvůli jeho ošmikanému vzhledu. Cítí se pod psa, protože přišel o svůj lesklý kožíšek. Jediný, kdo se na to umí podívat s nadhledem, je obrovský zajdalen, který všude kolem sebe rozsévá veselí a dobrou náladu. Nezkrotně optimistický zajdalen přichází na scénu, aby beránka rozveselil a přiměl ho dát se zase do tance. (HBO Europe)

(více)

Recenze (120)

Matty 

všechny recenze uživatele

Představte si film o písničce Hakuna Matata ze Lvího krále s opižlaným beránkem a jelenozajícem místo bradavičnatého prasete a cibetky. Je to úlet, ale tím správným směrem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Svižné, veselé, hrajkavé a poučné - hopiti-hop /95%/ __Krátkometrážna rozprávka "Boundin' " sa dá pozrieť na bonusovom DVD disku rozprávky Rodinka Úžasných alebo na DVD Pixar: Kolekce krátkých filmů.. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Neskutečná úchylárna o skákající, stepující a jen tak mimochodem nahaté ovečce. Ovšem proč ne, jen tak si někdy skáknout není přeci na škodu. Hop, hop, hop. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Chytľavý krátkometrážny počin božského Pixaru o fantasticky tancujúcej ovečke, ktorú ani zlí ľudia večne jej strihajúci báječnú vlnu, nezbavia jej úžasného talentu. A že pixarovské zvieratká nemajú pohlavné orgány? Nuž... nemajú. Cirka 5 minútový film navštívte napríklad na Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=VHgahrjsqmY ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vcelku blbost, ale je tu pohodova hudba, pekna animace a husty krtci nebo co to bylo. Nominaci na oskara to dostalo asi kuli kecam typu, ze na barve kuze nezalezi, ktery mi tam prisly dost nucene nacpany. Ale jako bonus to je pohodicka. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Poučný příběhy rád nemam a zpívaný říkanky už vůbec ne, vždycky mi to akorát připomene reklamu na KFC, ale animaci to má pěknou, nicméně prostředí se už povedlo míň, stejně jako Zajdalen, ten mi přišel po animátorský stránce dost tuctovej ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pixar v trochu poetičtější verzi než jej známe. Možná nejslabší, možná nejdivnější, avšak určitě nejrytmičtější kraťas made by Pixar. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Okrem znova bezchybnej animácie stojí tento kraťas aj na perfektných skákajúcich veršovačkách, ktoré znejú v angličtine oveľa trefnejšie a milšie. 80%. ()

Reklama

Reklama