Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest přátel se vypraví na Sneekweek, každoroční akci pořádanou Královskou vodáckou asociací Sneek plnou večírků, jachet a krásných dívek. Během akce ovšem skupinku dožene děsivé tajemství minulosti... (TV Horor Film)

Recenze (14)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vlastně nejde tak o nic převratného, ani originálního. Jedná se spíše o jednoduchý nizozemský film, jenž se celou dobu pohybuje někde mezi Prcičkami, Vřískotem a Tajemstvím Loňského léta. Přímočarý děj však není úplně na škodu a musím uznat, že to působí jako docela vtipný a dobře provedený celek. Obzvláště překvapivě i s dostatkem prostoru ke spekulacím kdo zúčastněné vraždí, což není zcela jasné až do finální scény. Tři hvězdy nikdy nebyly jasnější, 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sfinker a Packal13 přirovnávají "Sneekweek" k "Vřískotu". Ten ve filmu sice běžel v televizi, ale příběhem mi to spíš připomínalo " Tajemství loňského léta". Tak či tak tenhle pokus z Nizozemska moc originality nepobral. Řemeslně je to celkem na dobré úrovni, ale na můj vkus měl film zbytečně dlouhou stopáž a místy docela nudil. Parta šesti přátel si moje sympatie taky rozhodně nezískala. Vrah byl nudnej, vraždy nic moc a to samý se dá říct o rozzuzlení filmu. Úplné zakončení filmu je kapitola sama o sobě. Ani se nedivím, že to podle zdejšího hodnocení vidělo tak málo lidí. Tenhle kousek totiž nemá moc co nabídnout. Kdo má ale chuť na x krát viděné ať to zkusí. Za mě to jsou ale jenom 2 hvězdy. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neznáma vykosovačka z Nizozemska, která se netají vykradením Vřískotu a Tajemstvím loňského léta. Příběh je tak nějak mix obojího bez většího množství invence. Ale vrah je naprosto luxusní úchylný psychopat a jeho způsoby vybíjené jsou neskutečně zábavné a vše je dokonale podpořeno slušným produkčním zázemím a víc než kvalitním režisérským řemeslem. Některé slashery z USA produkce by mohli kvalitu gore i příběhu tomuhle zcela zapomenutému filmu závidět. Omylem sem to pustil v noci někde na Horror filmu nebo Filmu+ a jsem docela rád. Slasher je můj nejmíň oblíbený subžánr hororu, ale občas se prostě najde kus, který překvapí. Sneekweek překvapil měrou vrchovatou. 65%. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Zajímavá vraždící zábava, i nějaká pěkná kočka se objeví, příběh je mix známějších filmu. Sice málo dobrého na obrazovce ale přesto působivé a zajímavé nenudil jsem se. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Slasher z Evropy je sám o sobě raritou, Sneekweek navíc řemeslně nijak nezaostává za tím lepším z USA v rámci žánru a celosvětově se jedná o to lepší z poslední doby, pocta Vřískotu je zřetelná. Nechápu v popisu filmu charakteristiku komedie/thriller, tím se opravdu nenechte zmást. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Rád bych dal více než 2 hvězdy , ale nemám za co. Na začátku sledujeme skupinu teenagerů co má jakýsi přijímací rituál o tom kdo bude jejich spolubydlící ten rituál spočívá v tom, že několik kluků sedí v kádi s ledem a kdo tam zůstane jako poslední vyhrává. Jeden kluk to nedá a umře tak, že oni nechcou sedět a nahlásí to jako nehodu. Pak se to posune oni dostudují a jdou na Sneekweek což je jakýsi jakoby hudební festival kde se chlastá a je tam závod v lodičkách a tam jich někdo začne zabíjet. Bohužel první vražda je až zhruba v 47 minutě a za moc nestojí a celkově i ostatní nejsou žádné terno.  Chválím hudbu, která se povedla  a i to kdo vraždí,  i když to tu již bylo viz Pátek 13. P.s. to, že zjistí, že jim umřel kamarád a jdou radši chlastat ještě budiž, ale, že je ti policajti co jich podezírají z jeho vraždy nechají je na pováženou navíc vše by se vyřešilo tím, že by tam daly někoho kdo by je hlídal. 40 procent ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská vyvražďovačka po vzoru "Vím, co se stalo minulého léta" je mírně nad průměr vytahována hezkými holkami. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto podprůměrný evropský slasher s pár pěknými ksychty a nenápaditými mordama. Na rovinu říkám, že jestli má tohle být budoucnost slasheru, tak to ani náhodou a vracím se zpátky do osmdesátých. Nebavilo ani trochu. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Ninozemské Tajemství loňského léta.Pravda je,že americký slasher miluju a možná chvilku zaplesalo srdéčko,kdy jedna vražda je čistý kopírák.Filmu škodí přehnaná stopáž a vcelku opakující souhra,kdy to vždy přebije soundtrack a videoklipové střihy.Pak se nám to urovná a vůbec to někam nepospíchá.Plus dávám,že Policie je zde hloupá a malinko humorná,ale chybí tomu to,co Korejci umí lépe:).Kdo je tím vrahem bych nazval standartním a i partička vcelku jde.Bohužel rozuzlení je špatný a vraždy snad ještě horší spolu s maskou.Je hezký,že Béďa Trávniček vytáhne vše pro kutily a tím zabíjí,ale nějak to postrádá šmrnc.55% ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Nechutny, slizky,ale bohuzel ne gore sceny, nybrz vsichni ucinkujici, kterym nejde o nic jineho nez kam, komu a co zasunout, navic opravdu velmi osklivy , nesympaticti lide (herci). Film je ze dvou uhlu temer verna kopie Vriskotu a Tajemstvi lonskeho leta. Idiotske az postizene chovani obeti je do nebe volajicic, kdyz mi nekdo sroubovakem uboda kamosku a druhou poboda nozem, tak jdu za par hodin zase na diskoteku nebo se jdu vyspat do domu kde se vrazdilo? Proc se porad nelogicky pohybujou kolem nebo v miste vrazd a nasili? Boze... Komedie? Rozhodne ne. Usetrete si 2 hodiny svyho casu a tomhule se velkym obloukem vyhnete. ()

Siki10 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhé,ale jinak to ujde...S Vřískotem to nemá žádnou spojitost,snad jen záběr v Tv,spíše Tajemství loňského léta...Hudba je ve filmu velmi dobrá,spousta holek..takový sexy horor...Na to,že je to z nizozemské produkce takto ujde. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Lehce letní erotický a žhavý "maxi" horror. Zdlouhavý a snažící se udržet diváka v napětí. A hlavně kopírující Tajemství loňského léta. Ovšem v polovině filmu bylo jasné, kdo je vrah. Prostředí, klasika všech dnešních novodobých slasherů, nadherná vila a užívání si radovánek. Jak jinak. Příběh absurdní. Jak jinak. Partě teenagerů škola skončila a jede se na prázdniny. Jak jinak. Něco se během filmu zvrtne. Jak jinak. První oběť to schytá většinou dost drsně. Jak jinak. Teenageři spanikaří. Jak jinak. Obětí přibývá. Jak jinak. Poslední přeživší odkryje tvář onoho vraha. Jak jinak. Na Nizozemsko to celkem ujde. Vrah zabíjel. Krev stříkala. Hlavní hrdinka byla celkem dobře pomatená, ale snesitelná. Režisér Martijn Heijne sice nenatočil téměř nic, ale myslím, že to hororovému žánru vůbec neškodí. ()

Reklama

Reklama