Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy je příliš velká. Nebo zase moc malá. A v polévce je vždycky spousta pepře. Nic není jaksi v pořádku od té doby, co Alenka honila Bílého Králíka a spadla do dobrodružství, které je stále podivnější a podivnější. Ta nejpodivuhodnější dětská fantazie, jakou si lze vůbec představit, je zachycena v barvitém, hereckými hvězdami hýřícím filmem Irwina Allena podle knížky Lewise Carrola Alenka v říši divů. Steve Allen je autorem hezkých a vtipných písniček a do té veselé zábavy se dále zapojuje tucet hollywoodských hvězd. Alenka hledá cestu domů. A je šťastná, že se vrací ke svým. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (3)

Braddy 

všechny recenze uživatele

V porovnání s "Alenkou" natočenou Hallmarkem je tenhle film docela nuda a plyšové masky účinkujících mě taky nenadchly. Snad jen Telly Savalas (Kojak) coby Kočka Šklíba. Sice je tu plno známých jmen, ale to ještě dobrý film nedělá. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Také americké inscenačné muzikálové prevedenie príbehov z ríše divov, ktoré nejako nevymykalo zo zabehnutého priemeru a v podstate je to len opäť neoriginálnym spôsobom prevarená kaša. Napriek množstvu kvalitných hercov to nedosahovalo potrebných kvalít a masového diváka to nemá šancu zaujať. 40 % ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Natalie Gregoryová a Sharee Gregoryová jsou sestry i ve skutečnosti. (Dlee)
  • Když Alenka ve scéně u soudu znenadání vyroste, vyděšeně namítá "vždyť jsem nesnědla housenčí hříbky!" Replika měla návaznost na vystřiženou scénu, ve které Alenka v důsledku požití zmiňovaných hříbků rostla a opět se zmenšovala. (Dlee)

Reklama

Reklama