Reklama

Reklama

Případ Jessiky McClureové

(TV film)
  • Česko Dítě všech aneb Záchrana Jessiky McClureové (více)

Obsahy(1)

18ti měsíční holčička spadne do osm palců úzké šachty od studny. Začíná třídenní záchranná akce. Záchranáři, ale i lidé z okolí se snaží pomoci..... Film podle skutečné události. (veronikav)

Recenze (13)

Carreen 

všechny recenze uživatele

Film, který byl natočen podle skutečné události, vypráví o tom, co se všechno rozpoutalo, když jedna malá holčička spadla do roury na zahradě a o několikadenním úsilí o její záchranu. Jednotlivé pasáže, v nichž se celá čtvr't snaží najít způsob, jak Jessice pomoci až příliš působí na city a zakončení filmu je až přehnaně americky patetické, ale při obou zhlédnutích jsem tento film sledovala téměř se zatajeným dechem a příběh mě řečeno se vším patosem opravdu chytl za srdce... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příběh zní na papíře neuvěřitelně a poutavě, na celovečerní film to ale bohužel není, ale určité napětí se mu upřít nedá a vzhledem k minimalismu, nevadí ani TV zpracování. ()

Reklama

jakoby 

všechny recenze uživatele

Tohle je mozne jen v Americe. Policie prijede, psycholog, vsichni se ji snazi pomoct a chovaji se ohleduplne. Lide z okoli jsou solidarni. A nic neni nadsazene, ja zila v Americe a znam reakce amiku. Neco podobneho se stalo i v Simpsonovych. kdyz Bart jakoby spadl do studny . Inspirovali se tvurci Simpsnu timto pribehem ? ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Film, který mě jako malou holku děsně strašil. Vždycky když jdu kolem nějaké roury do země, vzpomenu si na tenhle film. Nechtěla bych být ten rodič. Ale na konci teda nemuseli tleskat. Bylo to trošku trapný, i když Američani... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Spolu s filmy Dům plný strachu, Bráška a seriálem Opičí král patří Případ Jessiky McClurové mezi moje nejniternější televizní vzpomínky z dětství.. Musím říct, že i po druhé projekci ve mně tento snímek zanechal velmi intenzívní pocity.. Výborný Beau Bridges, skutečný příběh a hudba Marka Snowa dávají dohromady opravdu silný zážitek a výjimečný film. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Film je parodován ve 13. epizodě 3. série s názvem „Rádio Bart“ seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (Tommassi3)

Reklama

Reklama