Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednadvacetiletý mladík Michael uteče z domova se svým malým bráškou Dylanem, aby ho ochránil před vlastním otcem a tím, co si od něj sám musel vytrpět, když byl ve stejném věku. Bydlí v levném motelu, pracuje na dvojité směny u pumpy, kde se sblíží se sedmadvacetiletou horko těžko studující Carly. Ve zbytku času se snaží věnovat Dylanovi, který musí neustále zůstávat zavřený v motelovém pokoji. Všechno zdá se pomaloučku nabírá lepší směr. Dokud Carly nenajde Michaelův adresář. (Falconica)

(více)

Recenze (12)

emma53 

všechny recenze uživatele

Bylo by to docela dobré psychologické drama, ale ten konec to totálně zazdil. Tady asi platí, že méně znamená někdy více. Přesto jsem ráda, že jsem měla možnost vidět známé tváře jak z Mentalisty tak z Cake Eaters v jiných rolích, než jak je znám. ()

Pavka5 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem hledala.. tak dlouho.. až jsem ho nakonec našla.. a za to hledání to opravdu stálo. Pro mě celkem zajímavý příběh. Aaron a Robin jsou výborní. 75% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od kolegov, ktorí film videli predo mnou, mám úplne opačné dojmy z neho. Mňa naopak koniec pristihol totálne nepripraveného! Počas celého filmu som v hlave budoval rôzne myšlienkové konštrukty a závery, ale toto som naozaj osobne nečakal. Výborná indie nízkorozpočtová, komorne ladená záležitosť, ktorá dokazuje, že i s malým rozpočtom sa dá urobiť veľká show. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V návalu nadšení z rejžova No Beast So Fierce (2016) jsem zkouknul ještě tuhle jeho starší záležitost a opět u mě nastala velká divácká spokojenost. Už už jsem si říkal, že je to takový tuctový (i když slušně deviantní) psychosociální drama z venkovskýho no name prdelákova, aby se to nakonec vyvrbilo v solidní psychárnu, mňam. Rejža si se mnou (i jistě s většinou ostatních diváků) v posledních deseti minutách opět parádně vytřel zadek, tedy jako že mě/nás opět parádně přečůral, chápete. Ale trochu zase teď nechápu já (SPOILER): Byl Michael psychouš od přirození a jeho famílie nevinná, nebo ho jeho dédy opravdu v dětství tentononc a on se teprve v důsledku toho stal psychoušem? Tipuju to první. P.S.: Robin Tunney je tu fakt kost. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Docela masakrální drama. Škoda, že se tak špatně shání, že o něm ani lidé nevědí. Pěkně zpracovaný příběh, který rychle odsýpá. Víc nemůžu prozrazovat. Děkuju uživatelce Pavka5 za podělení se o tenhle příjemný kousek. ()

frings 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonale natočený a zahraný psychologický film. Osobně mi konec připadnul trošku hrhr, ale síla příběhu vše totálně zachraňuje. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočťák, který si hraje na nezávislý film.. Herci se mi poněkud zajídají (až na toho jeho oplácaného šéfíka z benzínky) a natočeno je to na můj vkus až moc "tajemně" a depkoidně.. Bohužel jsem si konec bez problémů uhádla už ze začátku.. Žádné napětí, žádné překvapení, žádná lítost.. Podle mě by alespoň jedno z toho měl splňovat film, který se hlásí k příslušnosti thrillerové a dramatické.. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Jsem v rozpacích, klidně bych mohl dát pět, ale nejradši bych dal jedna. Herci výborní, ač hlavní představitel je svým projevem krajně otravný (což se ale ve finále ukáže jako součást role), příběh dostatečně šokující, ale že bych se právě na tohle měl chuť dívat... Drama o plachém hochovi odvedle, co vás tak stydlivě zdraví a i s taškou vám pomůže, aby se z něj nakonec vyklubal těžký psychopat, co postřílel celou svou rodinu a vás zastřelí taky? Eh. Asi stárnu a podobná témata přenechám mladším a sám si pustím nějakou pohodu.... ()

whysoserious 

všechny recenze uživatele

Oba hlavní hrdinové jsou výborní, příběh je silný. Akorát myslím, že je to příliš krátké. Michaelovy vzpomínky by se určitě daly ještě trochu víc rozvést a Carly by si se svými trably určitě taky zasloužila víc prostoru. Jinak je to výborný film. ()

ovi77 

všechny recenze uživatele

Umna velke sklamanie...ocakaval som film s lepsim dejom. Rozbeh bol naozaj pomaly a kym som sa nazdal uz bol aj koniec, ktory sice stoji zato ale viac ako 3/5* tomu dat nemozem :) ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

Skvělé rozuzlení, které nezachránilo zbylých 60 minut, kde byla často hluchá místa, která nudila, což je škoda.. ()

Reklama

Reklama