Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi z vysoké školy se čtyři roky po promoci sjíždějí na svatbu jednoho z nich. Film vypráví o víkendu, kdy probíhá předsvatební oslava, vyjasňují se dřívější vztahy i nedorozumění a jiné vztahy vznikají, dochází k situacím humorným i dojemným.. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímku som si pozrel kvôli obľúbenej Amy Adams a rozhodne neľutujem. Síce sa jedná o béčko, ale dobre som sa pobavil. Naozaj veľmi podarená snímka, ktorá nenudí. Herecké obsadenie je presne podľa môjho gusta, ako som spomínal a teda to isté platí aj o samotných hereckých výkonoch. Príbeh a scenár je v skutku kvalitný, ale zároveň jednoduchý. Hudba nehrá druhé husle. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Vedel som, že pôjde o béčko. Ale zase už by som nechcel až tak preháňať a chváliť. Nebolo to na 5 hviezd. Myslím, že snímok ocení každý fanúšik komédie, pokiaľ nehľadá niečo náročné, nad čím by musel premýšľať. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Já se teda bavila slušně a ke konci mi bylo i docela líto, že už je po všem. Jinak nevím, co se komu nezdálo na tom, že film je z první poloviny víc komedie a z té druhé, poflámové, víc drama. Ač mně osobně nijak zvlášť v průběhu filmu změna atmosféry do oka netrkla a přišlo mi, že se celých osmdesát minut odehrává na celkem pohodové vlně, z vlastního rozmařilého života jsem i celkem zvyklá na to, že zatímco mé oslavy bývají hotové komedie, ty dny po nich bývají naopak dosti pochmurné, jak tělesně tak psychicky. 70% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Z počátku se film tváří jako komedie. Ovšem komedie, která za moc nestojí. Pak (po propařené noci) se z toho najednou stává drama, ovšem drama který je o hovně. Bídní herci nemaj v pazourách slabýho režíséra co hrát a tak se jen potácejí od ničeho k ničemu - to je prostě průšvih. Kladem jsou oči Meny Suvariové, které ale devalvuje svým nulovým výstřihem - nicméně já oči upřednostňuju. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Kam jste dali oči a hlavu? Co vytáhlo hodnocení až na 66%??? Pár pohledných lidí? A jinak mne teda vůbec nic nenapadá...ale ti by se našli v BH 90210. Bylo to nudné, vůbec ne vtipné, v ničem nové, často velmi trapné a celkově velmi zbytečné. Než toto, to se raději jděte třeba projít, nebo si užijte jakkoliv jinak a rozhodně lépe. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Spousta známých herců té doby, kteří jsou již dnes většinou zapomenutí. Čest výjimce Amy Adams. Jinak se jedná o trochu nevyužitý potenciál, protože film se zaměřuje spíš na vztahy hlavních protagonistů mezi sebou a na poslední mejdan ve Vegas tak zbývá všeho všudy 5 minut. ()

Zeliiik 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická předloha, ale já jsem se náhodou dobře bavil...neni to tak ulítlý jako například American Wedding a přitom to utíká hezky rychle a ani neni čas se nudit. K tomu potěšily osvědčený hitovky od Bachman Turner Overdrive, Joan Jett a dalších. Jak už zmiňovali ostatní James Van Der Beek byl docela dobrej nápad, zeačátku jsem ho nemohl ani poznat. Kdo by to byl řekl, že vousy, pár náramků a klobouk udělají z Dawsona takovýho drsňáka :) ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, kde si postupně postavy uvědomují, že by už neměli brát život jako každodenní mejdan, ale měly by už dospět. Zatímco jim se to většinou povede do dvou hodin, mně to trvá déle a zatím trvá dále... ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo jako úplně zbytečný film, dějově vlastně o ničem. Na zúčastněné dámy se sice koukalo celkem dobře, ale kromě Lauren German byly zcela zapomenutelné vpodstatě okamžitě po shlédnutí filmu. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Klasika. Svatba a události jí předcházející, včetně nemastného představení od Amy Adams, Meny Suvari, Colina Hanksa a dalších. 2* s tím, že mám pocit, že by si to v nejbližší době možná zasloužilo druhou šanci, protože některé momenty nebyly úplně k zahození. ()

penegal 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu si člověk může celkem příjemně odpočinout. Není ničím zvláštní, snad jen svojí nenuceností a tím, kolik v něm hraje mladých nadějných herců o kterých do budoucna jistě ještě něco uslyšíme. Vidět J.Van Der Beeka jako kovboje je opravdu zábavné.... :-D Filmová linie je celkem předvídatelná, ale je tam pár vtipných okamžiků a osobně se mi líbilo rozdílné trávení "poslední svobodné" noci ve stylu Famale and Male představě. Je to legrační zvyk a musím vypátrat, jestli jeho kořeny jsou z USA či nikoliv. ()

LůCZa 

všechny recenze uživatele

Vážně koukatelný snímek! Dobře jsem se pobavila, jen musím nesouhlasit s AngelAngie - Mena nebyla ani tak sexy, jako vychrtlá! Chodící reklama na poruchy příjmu potravy. ()

Reklama

Reklama