Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Henry Moorehouse (Robert Brettenaugh) je zapálený vědec zkoumající buněčnou strukturu. Spolu s asistentkou Gemmou (Alexandra Bard) se snaží jednou provždy zlikvidovat virus jménem rakovina. Podle výpočtů jde vše podle plánu, ale ve skutečnosti není nic tak růžové a prvotní nadšení a pokusy se začnou měnit v peklo! (Rodriguez)

(více)

Recenze (14)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Strange Blood“ je snímek, který až moc hraje na jistotu a není ve svém tématu ani trochu objevný. Prostě šílený vědec, který udělá něco, co změní jeho a jeho život a ohrozí ostatní, kteří jsou mu blízcí. Není v tom ani trochu inovace, ale prostě je to natočeno celkem dobře a díky tomu, že to je v závěru i pořádně krvavé, si to podle mě alespoň to průměrné hodnocení zaslouží. ()

Ace.A.T.L. odpad!

všechny recenze uživatele

No, co tohle je??? Chudá banda lidí, co se nudí, se sešla a natočila "něco" co jen vyprázdnilo kapsy jejich naivních sponzorů, ale nic víc to nepřineslo. Absolutně stupidní smysl, absolutně stupidní herecký výkony, absolutně stupidní scénář a tohle se naflákalo do hodiny a půl zbytečnosti... Za mě skálopevnej ODPAD a ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ NEDOPORUČUJU ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem po první polovině nějakej pořádnej odvaz, že se ta nuda konečně rozplyne....zklamání. Jak to vše začalo, tak i skončilo. Jeden doktůrek se zabývá buněčnou teorií, aby zníčil jakýkoliv druh rakoviny. Při pokusech se neštastně nakazí a zmutovaný virus ho vyléčí. Jenže to není jediné co mu virus způsobí....to hlavní teprve příjde! 40% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Minulý rok sme mohli vidieť prehnané množstvo Found Footage hororov. Tento rok to zase vyzerá na prehnané množstvo hororov s tématikou laboratornych výskumov, ktoré ale aj tak nestoja za vela. Strange Blood,The Lazarus Effect,Toxin,The Atticus Institute,Frankenstein Vs. The Mummy a v podstate aj Dead Rising Watchtower a ešte ich zrejme zopár uvidíme. Každopádne Strange Blood neprináša nič nové okrem totálne nesympatického herca. + aspoň ten organizmus vyzeral úplne odporne ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lékař, v touze vyvinout lék na všechno od HIV přes rakovinu až po kašel, vytvoří umělý organismus, který se tak trochu vymkne kontrole. Tématicky tedy nic světoborného, ale zpracování je zvláštní a to občas i zajímavým způsobem, protože Ward ve své režijní prvotině celkem úspěšně mixuje krvavé scény s těmi psychotickými, přičemž ty druhé převažují, což není moc na škodu. Samozřejmě dala by se tu vypilovat hromada věcí, ale na debut má film slušnou úroveň. A překvapili i představitelé doktora a jeho asistentky, takže za mě lepší dobrá a Warda si píšu na seznam sledovaných. 65% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama