Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Henry Moorehouse (Robert Brettenaugh) je zapálený vědec zkoumající buněčnou strukturu. Spolu s asistentkou Gemmou (Alexandra Bard) se snaží jednou provždy zlikvidovat virus jménem rakovina. Podle výpočtů jde vše podle plánu, ale ve skutečnosti není nic tak růžové a prvotní nadšení a pokusy se začnou měnit v peklo! (Rodriguez)

(více)

Recenze (14)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Strange Blood“ je snímek, který až moc hraje na jistotu a není ve svém tématu ani trochu objevný. Prostě šílený vědec, který udělá něco, co změní jeho a jeho život a ohrozí ostatní, kteří jsou mu blízcí. Není v tom ani trochu inovace, ale prostě je to natočeno celkem dobře a díky tomu, že to je v závěru i pořádně krvavé, si to podle mě alespoň to průměrné hodnocení zaslouží. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Takže tentokrát hororík z prostredia lekárskych experimentov. Doktorko by totiž rád objavil univerzálny liek na všetko a vytvoril živý organizmus, ktorý ho (podľa očakávania) nainfikoval a tak začal bažiť po krvi. Nebolo to špatné. Pár nechutností, pár vraždičiek a pár pekných, krvavých úkazov. Trochu ma mrzelo, že sa ten vedec zmenil viac psychicky ako fyzicky. Nebránil by som sa totiž, keby sa zmenil na nejakého zdegenerovaného mutantíka (dokonca som si spomenul na starú dobrú "The Fly"). Možno, keby tvorcovia ukázali svoj talent aj v maskách, šiel by som s hodnotením vyššie. Napokon to však ostalo len v medziach solídneho psycha. Určite jedna z tých lepších noviniek. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Minulý rok sme mohli vidieť prehnané množstvo Found Footage hororov. Tento rok to zase vyzerá na prehnané množstvo hororov s tématikou laboratornych výskumov, ktoré ale aj tak nestoja za vela. Strange Blood,The Lazarus Effect,Toxin,The Atticus Institute,Frankenstein Vs. The Mummy a v podstate aj Dead Rising Watchtower a ešte ich zrejme zopár uvidíme. Každopádne Strange Blood neprináša nič nové okrem totálne nesympatického herca. + aspoň ten organizmus vyzeral úplne odporne ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zapálený vedec vymýšľa a vymýšľa, až sa zamotá s nebezpečným parazitom, ktorý ho postupne začne ovládať... Snažiac sa (ne)nápadne sparazitovať napr. Cronenbergovu Muchu, sa tento malý a slabý horor svojimi nekvalitami pekne zaviera do škatuľky s ostatnými; takmer všetkými modernými body-horormi posledných rokov. Pretože ako oni - tak aj tento - stojí v podstate za hovno. Otupný zážitok. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Další srágora zapadající do kvality dnešního žánru zvaného rádoby horor. No a když ty kino filmy stojí za jedno velký hovno, tak jak můžou asi vypadat ty co jdou direct to dvd?! Nedokoukáno.0% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lékař, v touze vyvinout lék na všechno od HIV přes rakovinu až po kašel, vytvoří umělý organismus, který se tak trochu vymkne kontrole. Tématicky tedy nic světoborného, ale zpracování je zvláštní a to občas i zajímavým způsobem, protože Ward ve své režijní prvotině celkem úspěšně mixuje krvavé scény s těmi psychotickými, přičemž ty druhé převažují, což není moc na škodu. Samozřejmě dala by se tu vypilovat hromada věcí, ale na debut má film slušnou úroveň. A překvapili i představitelé doktora a jeho asistentky, takže za mě lepší dobrá a Warda si píšu na seznam sledovaných. 65% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem po první polovině nějakej pořádnej odvaz, že se ta nuda konečně rozplyne....zklamání. Jak to vše začalo, tak i skončilo. Jeden doktůrek se zabývá buněčnou teorií, aby zníčil jakýkoliv druh rakoviny. Při pokusech se neštastně nakazí a zmutovaný virus ho vyléčí. Jenže to není jediné co mu virus způsobí....to hlavní teprve příjde! 40% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Půlka filmu je o tom, jak škaredý špinavý chlap chodí po místnosti v hnusných vytahaných špinavých slipech a řeší kdo ví co. Ale jinak jsem se zájmem dokoukal do konce. Mělo to něco do sebe, ale ne až tak moc... ()

Ace.A.T.L. odpad!

všechny recenze uživatele

No, co tohle je??? Chudá banda lidí, co se nudí, se sešla a natočila "něco" co jen vyprázdnilo kapsy jejich naivních sponzorů, ale nic víc to nepřineslo. Absolutně stupidní smysl, absolutně stupidní herecký výkony, absolutně stupidní scénář a tohle se naflákalo do hodiny a půl zbytečnosti... Za mě skálopevnej ODPAD a ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ NEDOPORUČUJU ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

Takové nemastné neslané, místy mě to nebavilo, napínavé scény postrádaly tu napínavost a jediný na co se dalo dívat byla slečna herečka. Že to měl být horor ..to už možná skoro jak přihlouplé sci-fi.. 10% ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak hrozné, ani moc nechutné. Takové dnes už klasické téma. Herci nebyli až tak zlí, pěkná hudba, nekecají blbosti o něčem, čemu nerozumí - to je příjemné. Možná i proto se mi nezdál ten film tak málo trapný. Není to zpracované do nějaké hloubky, ale určitě neurazí. ()

Reklama

Reklama