Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hotelový manažer Christian Kohlund dostane od své podnikavé tety a hotelové magnátky netradiční úkol. Má se ubytovat inkognito v přepychovém hotelu na Mauriciu a tajně sledovat jeho manažerku, aby zjistil jak si plní svoje povinnosti. Přichází obchodní neúspěchy, smůla a dokonce hrozí i bankrot. Jenže jak vyvodit důsledky neúspěchu, když manažerka je mladá a sympatická žena a on je do ní zamilovaný až po uši? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (9)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se, že sérii Loď snů nám na několik měsíců na TV Barrandov vystřídá Hotel snů. Jde o podobný formát, už jenom tím, že hotel má víc personálu než hostů (což má společné i s onou lodí). Jelikož opravdu nemám zájem večer nad něčím přemýšlet a rýpat se v nejniternějších pocitech hrdinů uměleckých filmů, vstoupil jsem i já včera jako divák do této série. Co k tomu říci? Bylo to docela roztomile blboučké, romantika na mě sice nedýchla, postavy si mě taky nijak nezískaly (i když to byli Dana Batulková a Jeremy Clarkson), ale zase jsem si mohl porovnat, jestli se film bude v příštích minutách skutečně vyvíjet tak, jak jsem předpokládal. Scénka hádky mezi zástupkyní vedoucí a protestantským knězem (ti smějí randit) mě velmi pobavila, i když to asi nebylo cílem tvůrců. V závěru navíc zahláškovala majitelka hotelu. Vyšší nároky jsem na včerejší večer neměl, takže jsem byl vlastně spokojený. ()

brit84 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si někdo může dovolit dát tenhle film do vysílání v neděli odpoledne. Je to neskutečná rádoby-romantická hovadina. Normálního člověka musí ta přesládlost nasrat... Rozhodně nedoporučuji se na to koukat. Ani letmo!! ()

Reklama

Endyis 

všechny recenze uživatele

ta hvězdička je za to, že se prostě u všech hotelů snů člověk po chvilce horzně tláme... Samozřejmě od toho víc nelze čekat a není možné srovnávat jej s adekvátními filmy. Je to opravdu jak když Vám k nedělnímu kafi někdo psutí homevideo z dovolené na Mauriciu... Stejně tak ale film nemůže čekat jiné než adevátní hodnocení... a to 1* ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení se týká celé série.No jasně přeslazená německá romantika.Budiž.Jenomže bych se vsadil,že ze tří čtvrtin uživatelů,kteří tuto sérii hodnotili vidělo alespoň jeden celý díl maximálně 5%.Zbytek nejspíš náhodou na některý díl narazil v televizi a po 10 minutách s vědomím toho,že jde přeci o německou hovadinu napálí odpad a s prominutím vyblije na ČSFD odpudivý komentář.Miluju cestování a podobné televizní filmy s takových nádherných lokalit mám rád.Romantické filmy nejsou zrovna mým oblíbeným filmovým tématem,ale tahle romanticko-hoteliérská série mi přijde jako poměrně milá příležitost,jak strávit nedělní dopoledne a zavzpomínat si na své dovolené v zahraničí.Příběhy jednotlivých dílů jsou jednoduché a lineární,ale mají atmosféru. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama