Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Musím napsat, že jsem se dívala na naprosto předvídatelný romantický film. Pokud bych měla najít nějaké klady, možná konec, který byl dořešený a dali se dohromady, ale tak už to u romantických filmů bývá. Když hledám zápory, možná moc dlouhá oslava na zapití svobody před vstupem do manželství. Celkové se mi film líbil, je výborný na zabití volného času nebo pro ty, kteří mají rádi šťastné konce. ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Že jsou čtyři hvězdičky trochu moc? Asi ano, ale tři a půl hvězdičky tu nemáme a ratingu filmu to neuškodí. Je to romanťák, klišovitý romanťák, je to příběh který se nikdy nestane, ale co je pro mě důležité, cítila jsem chemii mezi herci a film si do dnes pamatuju. Dokonce jsem i na chvíli podlehla vyhledávání na youtube a písničku Sway budu mít navždy spojenou s pořádným dupnutím na nohu. ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Bylo to překvapivě lepší, než jsem čekala. Denmot Mulroney je vážně fešák, jeho pohledy utáhnou půlku scén samy, ale Debra Messing to překvapivě taky docela zvládá, vše tak hezky plyne. Pár "příběhových zakopnutí" mi ve filmu sedělo a líbilo se. Trošku mi připadalo, že se jednotlivé postavy střídají ve stupidním chování. Začíná Kat, Jeffrey je celou dobu a na konci to na sebe vezmou Amy a její manžel. Ale co no, člověk si od toho nesmí moc slibovat. Je to holt lehce nadprůměrná romantická komedie a nic víc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se znovu podíval na tento film, abych zjistil, proč jsem ho svého času tak bídně ohodnotil. Teď již to vím. Snímek se mi nelíbil a nebyl pro mě ani určen, protože nespadám do jeho cílové skupiny, takže nemám důvod hodnocení jakkoli vylepšovat. Když se nad příběhem sebeméně zamyslím, působí na mě jako nesmysl, který by snad mohl fungovat v nějaké podivné dimenzi, ale tady to má marné. / Poučení: Objednáváš si partnera za peníze? Neztrať účtenku. ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická až šablonovitá romantická komedie se všemi svými klady i neduhy. Těch druhých je ale bohužel více. Přesto však přiznávám, že jsem byl po jejím shlédnutí spokojen. Záleži totiž na správném načasování. Máte-li totiž náladu na naprosto bezproblémovou, zcela předvídatelnou a v podstatě nesmyslnou podívanou, v niž hlavní roli hraje škádlení dokonale vymydleného hlavního páru se sladkým koncem. Nebudete zklamáni. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama