Reklama

Reklama

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Lloyd Bridges je americký war hero, který se po šesti letech vrací do Londýna za svou milou. Při vystupování z letadla poprosí chlapíka za ním, aby mu připálil a chlapík je pár sekund na to zastřelen. Jeho milá nejenomže z jejich opětovného setkání nejeví moc velkou radost (což se není čemu divit, když na ní šest let prděl), ale ještě k tomu to vypadá, že zná velmi dobře zavražděného, který očividně nebyl žádný svatoušek. Po většinu času jsem byl spokojený, protože se jednalo o docela zdařilý britský noirek, ale bohužel konec to celé pohřbil. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Pointu a naračnú „fintu“ som prekukol doslova po minúte a inak ma to veľmi nebavilo. Lloyd Bridges je dobrá tvár do noiru, ale inak tento kúsok zaváňal rýdzou priemernosťou a nebavil ma. Aj keď finále v prázdnom divadle pobavilo. *2,5 ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Průměrná kriminálka, která ničím nevybočuje, možná až na závěr, který ale také není úplně originální. Kouzelnické triky primitivní, zpěv zbytečný. Když se vrátím k závěru, tak ne každému se bude líbit, ale já mu tak trochu rozumím. ()

Reklama

Reklama