Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (341)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu bych si pro sebe uměl vymyslet roli. Byl bych synovcem Meryl Streep, ke které bych docházel na labužnické večeře, Bryan Greenberg by byl mým psychoanalytikem, který by mi radil, jak sbalit třicítku v rozpuku, a potom bych před bytem Umy Thurman skládal básně opěvující její jedinečnou přitažlivost. V brzké době u mě již podruhé vytáhla film o stupínek výše svým šarmem. Na rozdíl od Mstitelů však v Primu byla třešničkou na dortu, a ne skromným zákuskem na jinak vyjedeném podnosu. K dobru výtvoru Bena Youngera budiž navíc to, že mně nikdo necpal přeslazenou romantiku do pusy hned poté, co jsem ji rozevřel pod nátlakem skvělého humoru. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

" Máš ráda sex? Nekupuj mu Nintendo." Takhle skvěle jsem se u romantické komedie snad ještě nebavil. Herci si své role neskutečně užívají (Meryl Streep vede a Uma turman těsně za ní), atmosféra je jak má být, žádné zbytečné kecy a nudný patos... přesně jak to má být. Dokonalá romantická komedie. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $22,827,153Tržby Celosvetovo $67,937,494Tržby za predaj DVD v USA $10,216,342 //počet predaných kusov 603,385║ No žiadna veľká sláva, príbeh ako z lacnej telenovely, prevažne dosť okukaná nuda. /40%/ ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

"Dospelá" romantická komédia, ktorá zasadzuje nekompromisné K.O. všetkým svojim teenie odnožiam pre násťročných (viaceré ázijské nevynímajúc). Neodolateľný mix inteligentného humoru, miernej štipky klišé, ale na druhej strane aj viacerých, na daný žáner nepredvídavých krokov a fungujúceho iskrenia medzi hlavnými predstaviteľmi. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Velice originální a v mnoha ohledech netradičně pojatý romantický film. A může za to zejména Ben Younger, jehož režie je úplně jiná, než na jakou jsme u podobného typu filmu zvyklí. Je směšné tu číst něco o tom, jak je tenhle snímek neoriginální... Zajímavé je, na kolik je tenhle snímek klasický, zejména v detailech, jednotlivých záběrech, pohybech kamery, přesto však nabízí nový pohled. Herecké výkony nejsou dokonalé, jak by se hodilo napsat, ale přirozené, ostatně jako vše v tomto snímku. Podivně znějící dialogy nejsou pouhé floskule, ba naopak skvěle fungují, neruší. Přesto se však v pár momentech může zdát Prime kýčovitý, ale on není. Některé situace jsou nápadně podobné tomu co jsme již několikrát viděli, ale jen abychom z nich mohli vyjít s novým dojmem... Příjemná to komedie... [TOP 19/6 77%] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Pes, sedící u Lisy (Meryl Streep) ve scéně, kdy jí s manželem sendvič, je ve skutečnosti její vlastní pes Digby. (jezurka42)
  • Hlavní roli měla původně ztvárnit Sandra Bullock, ale žádala výrazné zásahy do scénáře. Když to režisér Ben Younger odmítil, vzdala se účinkování ve filmu. Jen dva týdny před plánovaným začátkem filmu za ni zaskočila Uma Thurman. (imro)
  • Na začátku filmu jdou hlavní představitelé do kina. Na programové tabuli je napsáno Blow-up (Zvětšenina) a Zabriskie Point (oba filmy jsou dílem známého režiséra Michelangela Antonioniho), jenže ve scénách v kině zjistíme, že ve skutečnosti promítají nějaký animovaný film. (Rodriguez)

Reklama

Reklama