Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Úderná komedie, okořeněná vtipem ostrým jako břitva, za tohle by M.Streep zasloužila nějaké ocenění..............moje hodnocení = 8 z 10. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

No tak já nevím, pro mě je to pořád to stejný dokola. Tenhle formát existuje v tak hojném počtu, že to dál ani nejde. Nemůžu si pomoct, ale takových filmů je prostě tolik a jsou si tak podobný, ničím nevynikají, že není důvod dávat vysoké hodnocení. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Láska kvete v každém věku a to nám dokazuje jak okolí tak tento film s hvězdným obsazením jako je Uma Thurman, Meryl Streep a Bryan Greenberg. Rafi je 37, je to čerstvě rozvedená žena a bohatá fotografka + s docela slušnou postavou...[poznámka autora], je nevyrovnaná, navštěvuje terapeutku a chce dítě, pomalu ji totiž bijí její biologické hodiny....On je 23-letý mladík plný emocí, který neumí lhát a užívá si života. Potkají se a dá se říct, že je to láska na první pohled...Celé to nebudu vyprávět, zničil bych zápletku filmu, ale s klidným srdcem mohu říct, že se mi tento film líbil. Dalo by se ve zkratce říct: "Herci dobří, herecké výkony dobrý, zápletka dobrá.....jen ten konec mohl být lepší:-) ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Nemôžem inak, ako za päť. Moja obľúbená téma, mladší a staršia. Zo soundtracku ma zaujala akurát pieseň sprevádzajúca intro-titulky filmu v úvode, také nezáväzné video vizitky oboch hlavných predstaviteľov. Ume to neskutočne slušalo, a v duchu som preklínal Bryana G :)) Záver (akým to konči najčastejšie aj v reali), boli spolu-niečo im to dalo-a posunuli sa ďalej...to je život. Ja by som to už ale chcel prežiť tak, ako Ashton a Demi :) PS:Zrejme žánrová (MILF :) jednotka.... ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

v žádném případě!!! Myslel jsem, že to bude teda o dost lepší. Vždyť o čem to bylo ? O líbání a o sexu, nebo se mýlím ? Dost mě to zklamalo. ()

Jezinka 

všechny recenze uživatele

Na štěstí byl dodržen předvidatelný konec, než to spadlo do kýče. Kratší stopáž by neuškodilo, chvílemi to už bylo úmorné. ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si plné hodnocení nezaslouží. Je to spíš průměrná podívaná. Proč tedy dávám plný počet? Protože jsem ten film prožil :-)) ()

cab 

všechny recenze uživatele

Skoro 40leta rozvedena Rafi (stale svudna a navic elegantni Uma Thurman) navstevuje terapeutku (herecka se vsim vsudy Meryl Streep), ktera ji poradi, ze nova znamost by ji znovu vlila krev do zil. Coz se stane, kdyz pozna o skoro 15let mladsiho sympatickeho umelce (uzasny debut v podani Bryan Greenberg). Pomalejsi a predvidatelny zacatek prichysta pudu pro originalni mix komedie-dramatu-romantiky v havu, kvuli kteremu je radost se vracet do kina a je duvodem, proc filmy jsou moji druhou laskou. Casting rulez 80% ()

Revolver 

všechny recenze uživatele

Tipická romatická komedie, která vybočuje z průměru jen díky hereckým výkonům Umy Thurman a hlavně Meryl Streep. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale toto ma nepresvedčilo. Film sa vlečie ako slimák, Uma je sexy ale to je asi tak všetko, čo sa kladov týka, prekvapiteľnosť konania hlavných protagonistov sa nekoná, niektoré vedľajšie postavy doteraz netuším na čo sa v filme vyskytovali a samotný záver bol ako celý film - taký žiaden. Je to škoda, pretože z veľmi sľubnej zápletky sa dalo uvariť podstatne chutnejšie jedlo. ()

joshula 

všechny recenze uživatele

Velmi nezvyklé téma na které jsem se hodně těšil a můžu říct, že mě to nezklamalo. Díky skvělému hereckému představení hlavních hrdinek se někdy i s úžasnou lehkostí přesuneme na konec filmu. Vhodně zapracované úsměvné scénky tuto lehkost jen přidávají. Škoda, že konec není uzavřen. Ale jestli je to úmysl nebo pokažené zakončení ví jen režisér... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

No já teda nevim co si o tom mám myslet. Po celou dobu sem si myslel, že čumim na romantickej film, a ono se nakonec ukázalo, že to je psychologickej film. Docela podraz. Jediný klady sou Meryl Streepová, Uma Thurmanová a dort v ksichtě jednej hysterky. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

V celku originální komedie s příjemným hereckým obsazením a překvapivým "happyendem", jež i po druhém zhlednutí pobavila a zaslouží si své 4 hvězdičky. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Filmu pomohlo a velice silně nadzdvihlo z průměrnosti americké produkce obsazení obou hlavních ženských postav. Uma Thurman je dobrá herečka a do této role se hodí víc jak leštidlo na hlavu Zdeňkovi Pohlreichovi, ale proti legendě Meryl Streep prostě nemá šanci. A díky těmto dvěma herečkám si film užije každý divák, co dokáže přenést přes srdce celkovou průměrnost filmu. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Příjemně a vtipně upovídaná romantika, která Vás na závěr nepřesladí naprostým happy-endem. Příjemně se od tvůrců filmu přijímá povzbuzení, že po třicítce přeci člověk ještě není v žádné oblasti odepsaný. ()

Reklama

Reklama