Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blake Carrington, Krystle, Alexis... k tomu krásné domy, automobily, tajemství z minulosti, nemanželské děti, rozvody, skandály a boje na život a na smrt. Už si vzpomínáte na příběh o chamtivosti, vášních a nenaplněných snech boháčů - televizní seriál Dynastie? Diváci ho ve Spojených státech sledovali v 219 epizodách téměř devět let! Teď se slavná americká sága na obrazovky vrací. Ne ovšem jako seriál, ale jako hraný televizní film, který zachycuje nejen vznik a vývoj seriálu, ale především vrchol jeho slávy, s nímž je neodmyslitelně spjata herečka Joan Collinsová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hraný film o seriálu, výborná taškařice. Takhle dát na frak původní Dynasty, to má všechny mé sympatie ... a co teprve Moldávie ;) ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Tento televizní film občas uvádí nepřesnosti. Uvedu tři hlavní. Za prvé: Amanda neumřela při dopravní nehodě. Původní herečka byla vyměněna při požáru hotelu La Mirage, aniž by byla její tvář zraněná požárem. Za druhé: Dex a Alexis nevypadli z balkónu během hádky. Tam šlo o to, že Dex naštval Adama, který se rozběhl proti Dexterovi a shodil ho z balkónu, jenže Dex s sebou vzal i Alexis, která stála v jeho bezprostřední blízkosti. Za třetí: Blake nebyl postřelen do levé části těla, nýbrž do pravé. Proto nemohu dát více než ***. Chtělo by to propříště nastudovat si dílo, o kterém natáčím film, protože jinak to vypadá, že to natáčejí bezvýznamní amatéři. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna veledílo, ale přesto tomu musím dát vyšší hodnocení, jen pro tu atmosféru, ve které tehle film funguje. Film jakoby vzdával poctu seriálu Dynastie a přitom si z toho seriálu a jeho protagonistů dělal neslýchanou prdel:-) ()

Reklama

Reklama