Reklama

Reklama

House of Dark Shadows

  • Austrálie House of Dark Shadows (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh upíra Barnabáše Collinse, kterého už unavila nesmrtelnost a věčný hlad. Jeho jedinou nadějí je doktorka Julie Hoffmanová, která možná objevila lék. Naléhavost dostupnosti léku prohlubuje navíc to, že se Barnabáš poprvé v “neživotě“ opravdu zamiloval. (topr harley)

Recenze (6)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

V rámci příprav na blížící se snímek Dark Shadows Tima Burtona jsem se rozhodl, že si doplním tuto málo známou upíří klasiku (na původní seriál bych asi neměl čas ani sílu). Nepochubuji o tom, že remake bude natočen úplně jiným stylem. Toto je totiž ryzí horor, zatímco Tim Burton plánuje komedii. Ale zpět k domu. Byl jsem překvapen, jak je House of Dark Shadows krvavý. Na rok 1970 se zde červenou tekutinou vůbec nešetří. Příběh je průměrný, jeho rozvedení si můžeme prakticky vychutnat ve Scottově Hladu z roku 1983. Tady jsem se příjemně bavil. Nemůžu říct, že bych se nudil a pár scén je opravdu dobrých. Finále stojí za vidění. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré rozšíření neuvěřitelně dlouhého seriálu. ten co seriál nezná možná bude mít lehké problémy v ději a nebude asi vědět kdo to ten Barnabáš přesně je. Nicméně když se člověk vžije do filmu tak si ho užije. Jen škoda že první polovina se strašně vleče a je celkově dost nezajímavá. Nejlepší scény jsou až ke konci. Atmosféra snímku houstne a mlha která se rozlejzá po panství nemá chybu. Pro mě celkem dobré nicméně seriál jsem si užíval o něco víc. BTW k remaku, nemyslím že je to dobrej nápad, už jen to že Depp se pro roli BArnabáše totálně nehodí, a pochybuju že Burton trefí správnou atmosféru. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to ,že je to TV produkcia s extrémne nízkym rozpočtom je to dobré urobený film,natočený za 14 dní.Na svoju dobu dosť strašidelný film.Atmosféra hodne temná a desivá.Po technickej stránke určite nie dokonalý,ale dobré sa naň pozerá.Je upírsky horror so všetkým čo k tomu patrí,plus alternatívny vesmír,čo v týchto filmoch vôbec nie je bežné.Kultová horrorová klasika pre všetkých milovníkov klasických horrorov. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi upirsky film, ktory som si doplnil, na rok 1970 sa teda nesetrilo krvou. Skoda ovsem toho priemerneho scenara, na tak kvalitnu temu sa urcite dalo vymysliet nieco lepsie  : 40 % ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem nikdy neviděl, takže jsem měl trošku problém s množstvím postav, telenovelností a televizním lookem. A hlavně pomalým rozjezdem. V druhé půlce se to ovšem správně rozjede, mrtvol i krve je dostatek a přes zasazení do moderní doby se jedná o klasický a poctivý upírský horor. Nechybí nic z žánrových klišé (zrcadla, hypnóza, ovládlý sluha, panny natěšené na kousnutí, charismatický upír) i pár sympatických inovací (pokus léčit vampýrismus vědecky, stříbrné kulky platí i na upíry). Horor roku 1970. ()

Reklama

Reklama