Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá hviezda Billy Cole príde s nápadom, ako rýchlo zbohatnúť. Postaví volejbalový tím zložený z prekrásnych atletických striptérok z klubu Cloud 9... (oficiální text distributora)

Recenze (35)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pěkný dudy. Udělám z ní kapitánku." Název filmu Sexy tým a děj vyjádřený slovy "striptérky hrají volejbal" by měli potenciálního diváka spolehlivě připravit na to, že se žádné intelektuální drama konat nebude a místo toho bude cosi spiklenecky vykukovat z plavek. A protože snímek seriózně nabízí to, co slibuje, tak se musím pozastavit nad rozhořčenými reakcemi uživatelů. U heterosexuální slečny mi zdejší standardní hodnocení "odpad!" nepřijde zcela od věci, ale u rozhořčených pánů skutečně váhám, zda se jedná o snoby či impotenty. Nicméně ani jednomu z nich snímek nedoporučuji, neboť tady skutečně pouze pěkné holky šmrdlají volejbal. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Wongove Bonsaje... ten film je fakt odpad :D ... tie baby + Burt Reynolds tomu trochu zdvihli úroveň, ale inak čistý odpad ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné vidět herce za zenitem, jak berou jakoukoliv roli. O to smutnější, že Burt Reynolds by vůbec za zenitem být nemusel. Kdyby se dostal k roli nějakého drsného seniora, klidně bych mu ji uvěřila. Ne ale tuhle slátaninu bez nápadu. Tedy, kromě toho základního - necháme striptérky hrát plážový volejbal. ____ Existují filmy hůř natočené, hůř zahrané i hůř obsazené, tady ale dávám odpad za neuvěřitelnou faleš (všichni se nakonec spřátelíme, protože nám nejde o peníze, ale o to dokázat si, že jsme plnohodnotné lidské bytosti) a licoměrnost (dokážeme všechno, když se spojíme). Je to hnusně laciné, primitivní a klišovité. /5. 9. 13./ ()

UncleG

všechny recenze uživatele

Baby poskakují v plavkách. To je celý. Bohužel ladné křivky Reynoldsových "striptérek" nejsou na měřítka roku 2011 dostatečně odhaleny. Předevčírem jsem se koukal na skutečnej plážovej volejbal, hrálo brazilský duo Larissa - Juliana. Vzhledem k velikosti letošního modelu jejich bikin předpokládám, že příští rok už budou holky dočista nahý. Někdy je holt realita překvapivější než fikce. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že komentář Jara.Cimrman.jr -a je všeříkající a nemám moc co dodat. Snad jen to, že dojemná zlomová scéna, kdy holky hrajou volejbal v bahně a nemohou se postavit na nohy, zatímco na ně banda nadrženců stříká vodu z pistolí a holky začnou brečet, doplněno o hudební podcast a zlom chování managera byla vážně otravná. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Náhodou místy tady bylo opravdu na co koukat, to zase ano, ale celkově to občas trochu drhlo .. Uznávám, o žádné veledílo nejde, když ono je ale tak málo rolí pro ty krásně urostlý americký kočky co chtějí hrát ve filmu a že jich tam je tolik, nadaných (čti : krásných) ... ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasné hneď od začiatku, toto nie je film o šľapkách, ale o striptérkach (!) - ktoré hrajú volejbal, aby si privyrobili... Samozrejme, nie je to obyčajný volejbal - zabávajú pánov na rozlúčke so slobodou, tancujú nahé na pláži. Ako sa to už v živote (alebo v amerických filmoch??) stáva, prestane ich to baviť a budú "ťažko" trénovať na svetové finále v plážovom volejbale. Či sa im to podarí? To neprezradím! Tipnite si :o) Jedna hviezdička za tie baby a druhá za niekoľko podarených vtíkov... ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Musel sem kroutit hlavou nad stupiditou filmu a nad bezchybnými křivkami volejbalistek. Prohlásit tento film za úplnou ztrátu času by asi nebylo úplně podle pravdy, přece jenom film výhradně staví na záběrech mladých volejbalistek v plavkách, takže alespoň na toto se určitě dívat dalo, jistě že to především ocení divák mužského pohlaví a výsledek potom není film, nýbrž módní přehlídka, ale herečky byly jasné desítky tak tu jednu by si to mohlo zasloužit. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak je nespravedlivé, že striptérkám není přáno hrát skutečný volejbal. Pak příjde nelogický obrat a ze striptérek se stane tým hráček hodných sportovního uznání. A já se ptám: PROČ? Proč se proboha točí takovéhle hovadiny. 15% = 1/5 za technickou stránku filmu. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Už jenom věta v závěrečném finále "a bonzaje mají nyní výhodu podání" svědčí o totální idiocii tvůrců filmu, kterým se povedlo jí dokonale převést i na svoje "herce", sportovní sračka dekády......................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Reklama

Reklama