Reklama

Reklama

Vraždy podle Agathy Christie - Série 2 (2013) (série)


Vražda se nevyplácí (S02E07)

(epizoda)
  • Francie Les Petits Meurtres d'Agatha Christie : Le crime ne paie pas

Obsahy(1)

V klubu Eden se dějí podivné věci, je třeba se ucházet o místo servírky... Epizoda z francouzského detektivního cyklu podle Agathy Christie. Zvídavá reportérka Alice Avrilová se živí ženskou rubrikou v místním časopise a denně jí chodí desítky dopisů od nešťastných paní a dívek. Servírka z klubu Eden však píše, že se v podniku dějí podivné věci, a že dokonce viděla mrtvolu. Alice se okamžitě vypraví do Edenu a přijme místo sevírky. Zcela nečekaně se přímo „na place" potká s komisařem Lawrencem, k jeho velké nelibosti. Ale vyšetřování je opět svede dohromady, tentokrát dokonce Lawrence potřebuje pomoc nejen Alice, ale i své blonďaté sekretářky. Na základě udání je sám vyšetřován dotěrným komisařem Petiponem, kterému se líbí jak jeho židle, tak jeho krásná sekretářka Madelaine. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Presne takto spracovanie Agathy Christie NEMÁ vyzerať. A vyzerá, že to platí pre celú túto sériu. Ach, starý dobrý Poirot. ()

Reklama

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Netradiční "Agatha" v roztomilém retro 60.léta hávu se švýcarskými a francouzskými herci. Je to hlavně vtipné a svižné, prostě vyloženě TV oddechovka, pro milovníky klasických detektivek typu Poirot to asi není... ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama