Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle oblíbené pohádky a se skvělou hudbou Čajkovského, Barbie vystupuje v roli Odette, mladičké dcery pekaře, která se vydává za jednorožcem do Začarovaného lesa. Zlý kouzelník Rothbart chce zničit svou sestřenici, královnu víl, a zmocnit se lesa, proto promění Odette v labuť. Královna víl zmírní kouzlo a Odette může být v noci člověkem a ve dne labutí. Odette ví, že úkol, který má před sebou je těžký, ale cítí, že zachránit Začarovaný les před Rothbartem je jejím osudem. Ale jak to může mladá dívka - vyzbrojená jen svou odvahou, laskavostí a vtipem - dokázat? Zvláště, když se do ní zamiluje pohledný princ Daniel? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

dO_od 

všechny recenze uživatele

#89 Když je člověk nemocnej a má sestru, se kterou uzavře dohodu o tom, jak se budou střídat v pouštění si filmů na televizi, může se stát, že skončí u sledování Barbie a Labutího Jezera. Přesně takhle to bylo ! Přísahám ! No ale abych pravdu řekl, sestřička mohla vybrat i mnohem mnohem hůř. Nebyl to animák, na které jsem zvyklý a hl. hrdinka byla, ehm, barbie, nicméně pořád to hodnotím jako více-méně průmerný film. A to je poklona ! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Louskáček je i Labutí jezero ve verzi s Barbie v hlavní roli skvělým zážitkem, které nejmenší diváky může jemně navést ke klasickému nastudování baletu P. I. Čajkovského. Jedná se o vkusné, příjemné dílo. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Sehnal jsem si to hlavně kvůli vcelku povedené Barbie v Louskáčku a stále ještě dobré Rapunzel, ale i přes použití Prokofievovy hudby je to dost o ničem. Škoda. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála Barbie, které jsem za svou novinářskou praxi viděl právě při novinářské projekci, a musím říct, že až na tu růžovou barvu, která odevšad kapala, jsem se až tak nenudil (s výjimkou střední části v lese), a ani ta animace mi nepřišla tak strašná. Být holčička, jistě dám o hvězdu víc. Pro cílové publikum slušně a decentně natočené. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Byl to úplně první Barbie film, co jsem jako malá viděla. Pamatuji si, že jsem ho měla z videopůjčovny a ještě na VHS a je to moje srdeční záležitost, na kterou nedám dopustit. Ráda si tímhle snímkem připomínám dětství. ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Půjdeme dolů od plného hodnocení. Hvězdička dolů za dementní chování postav. Další za otřesný děj, při kterém Čajkovskij nepochybně brečí hlínu. Další určitě dvě za katastrofální animaci, která by i v počítačové hře ve stejném roku vzniku byla bídná. A ještě jedna za to, že to byla zkurvená Barbie. Takže kde jsme? 0% ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Filmy o Barbie se vymykají recenzentskému hodnocení. Malí diváci by jim dali strop, dospělí se drží při zemi. Takže střed. ()

Belbo 

všechny recenze uživatele

Stejně jak u Diamantového zámku by se našla šmouha či stín ale nač být hnidopich. Labutí jezero s ohromující Barbie stojí na nevídané symbióze nesmrtelné hudby s až naturalistickou psychologií postav. Bravo Owene Hurley, jen tak dál ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť prerábka baletného predstavenia Labutie jazero v podaní animovanej Barbie. Veľmi podobné tým predošlým snímkom, kedy vás síce príbeh zahreje pri srdci, ale animácie v štýle videohier vás jednoducho nielen zamrzia, ale aj znechutia to pozerať. U mňa je toto len ďalšia podpriemerná detská zlátanina. 40 % ()

Reklama

Reklama