Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S ubíjející prací v nudném městě je Nick jen krůček od průšvihu. Spadnout do sítě zločinu, gangsterů, únosů a vražd je až příliš lehké.  Vše, co uděláme, má své důsledky, každá akce vyvolává reakci. Nick, Lissa a Bryce to moc dobře vědí, protože se ocitli na křižovatce, která může zásadně změnit jejich život. Začalo to nenápadně jednoho večera, když se dva bývalí spolužáci setkali u baru a dali si skleničku. Po chvíli si k nim přisedla půvabná dlouhonohá Lissa a všechno se zdálo OK. Jenže když pak v noci Nicka zavolá zoufalý Bryce, už není v pořádku vůbec nic. Dívka je totiž nezletilá, Bryce opilý a malér na spadnutí, protože ona ho hodlá udat na policii. To, co vypadalo jako "neformální" zábava, se tak mění v thriller... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je fuk, jak toho lituješ, budeš litovat víc." Mně to není fuk, protože já mám rád podfuk. A tenhle mě celkem bavil, Neboť poměrně dlouho nebylo jasné kdo, koho a proč vlastně podfukuje. Nejvíc mě samozřejmě bavila Lissa, kterou bych si spoutanou ve sklepě asi taky chvíli nechal, a pak ten gangster s ekonomickým vzděláním, protože jsem poprvé ve své bohaté divácké kariéře slyšel černého mafiána při mučení recitovat zákony trhu, Na to se nezapomíná. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Není to poprvé, co mě mile překvapil film podle zdejší klientely průměrný. A výjimečně v tom nemá prsty krásná holka, i když Reese bych sežral i s navijákem... Zajímavá je myšlenka; co jste schopni udělat pro druhého, a jakou přitom máte jistotu, že skutečně děláte tu jedinou možnou věc? Sedlo mi hudební podbarvení netradičních scén, které v jiných filmech zůstávají němé, sedlo mi celé ústřední trio, a sedla mi i večeře, kterou jsem u toho s chutí spořádal. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle film slušně prověřil mé emoce a nervy - zlost, zvědavost, jestli plán vyjde, napětí, chuť to vypnout, zlost... A jedna vážně nádherná hláška: "Tos nikdy nepodrazil kámoše? # Další ze snímků, kde vše není tak docela, jak se zdá. # příběh 7 | hudba 6 | humor 0 | akce 3 | napětí 4 | pustil bych si znovu 5 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prekombinovaný thriller v ktorom sa jeden lúzer snaží odrbať druhého, aby zistil, že sa stal obeťou tretieho. Problém je, že všetky tie postavy sú napriek hviezdnemu obsadeniu strašne nesympatické a nemal som komu fandiť. Plus ten flashback trvajúci trištvrte hodinu, nasledujúci po úvodnej pätnásťminútovke, napätie skôr znížil. Chronologicky by to bolo lepšie. Ale len o kúsok. 4/10. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Starostlivý, inteligentný a bezproblémový dizajn, ktorý vytvára priestor pre niekoľko neočakávaných zvratov. 6/10 ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Bohužel veskrze průměrná záležitost s nesympatickými mužskými protagonisty a sympatickou Reese Witherspoon. Víc než o thriller jde o nesmělou koketerii s krimi, která zavání upocenou snahou o překvapivé zvraty. Podrazák na dlažbě Alessandro Nivola ještě jakžtakž ujde, hystericky fňukajícímu Joshi Brolinovi ale jeho potíže ze srdce přejete. Dědičné jsou zřejmě nejen herecké vlohy, ale i jejich pravý opak. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Na devadesátá léta celkem vydařený tradičně překombinovaný thriller, který bych si nebýt Reese Witherspoon ani nepustila.. Žádné napětí a originalitu nečekejte, ale příjemný relax z toho nakonec i vyšel ;-) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Překvapivě skvělý thriller z konce 90tých let :) Výborná zápletka, kdy plán nevychází vždy, jak byste si přáli :) Děsila jsem se každé chvilky, kdy se tam objeví něco dalšího. Další osoba udělá "bůůů" spolupracuju s tím a tím a tím ochromý původní trojici postav...Ohledně "tatínkovi peníze" - jsem myslela, že se černoch nazývá "tatínkem", takže jsem v tom nehledala nic spešl ;) A ono ouha....Co všechno jsou lidé pro lásku udělat a jak syrově se pak dá znázornit, když to vše skončí... ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Thriller s nepřekvapivou zápletkou a až odpudivě přehrávajícím Joshem Brolinem. Roztomilý kukuč Reese Witherspoon to vážně nezachrání. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Výborně vymyšlený a napsaný, ale průměrně natočený příjemně dějově nejednoznačný thriller s nadprůměrnou RW. 65% ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Na konci filmu jsem byl docela překvapen ale zároveň i trochu zklamán. Už jen kvůli krásné Reese Witherspoon se vyplatí na film podívat. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný svižný thriller jdoucí až na dřeň v disciplíně "co udělat pro kamaráda". Dobrý scénář i režie... ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Jak film popsat? Černý romantický thriller? Možná :-) Standardní thriller s, pro mne, naprosto nečekanou ale skvělou pointou. Proto hvězda navíc! ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snímek mě absolutně zklamal, ač jsem se ani nedokázal zadívat, tudíž jsem ho ani nedokoukal. Přišlo mi to dost nezáživné a nudné. ()

Clar 

všechny recenze uživatele

Příjemné noční překvapení... Začátek v 0:45, říkám si, jo jo, kravina na usnutí... Jenže kravina mě usnout nenechala, jde o výborně vypointovaný film, který má atmosféru, spousty zvratů a napětí. Váhám mezi 4 a 5, ale protože u tohoto snímku panuje klasický "CSFD syndrom" (neznámý režisér, neznámý film, málo na mainstream, málo na indie) a je podceněn, přikláním s k vyššímu hodnocení... ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Skvělá zápletka, skvělé herecké výkony... jen Bryce je takový nepodařený - chlap, který nemá vůbec na nic žaludek, hned se nervově hroutí, ale zároveň byl schopen stáhnout dívku po schodech a spoutat, to mi k němu moc nesedí... ()

Reklama

Reklama