Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska mezi vojáky se příliš nenosí v žádné armádě světa. Yossi a Jager patří k izraelským ozbrojeným složkám a společně byli převeleni na libanonské hranice. Jsou to velitelé, milenci, ale především lidé snažící se najít vlastní kousek štěstí... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc. Problém podle mého není ve stopáži, například krátkometrážní Protect Me From What I Want (bohužel na ČSFD neuvedený), rovněž z Izraele, diváky v necelých - málomluvných - čtrnácti minutách zahltí emocemi, o nichž se Yossimu & Jaggerovi může jen zdát. Závěrečná scéna to nezachrání. ()

Tamirki 

všechny recenze uživatele

Film, od kterého jsem čekala něco trochu jiného, ale který mě přesto zaujal. Je poměrně krátký, ale i tak se v jeho průběhu odehraje vše podstatné a někdy jen v náznacích dobře ukazuje vztah obou hrdinů. Některé věci ale mohly být trochu rozvinuty, také je zvlášť ve druhé části docela předvídatelný.... Moje hodnocení se pohybovalo mezi 3 a 4 hvězdičkami, vzhledem k silnému závěru jsem se ale nakonec přiklonila ke čtyřem. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Film na téma "láska je když", snímaný dokumentárně působící kamerou, z naprosto neatraktivního prostředí vojenského stanoviště, kde zelené nejsou jen uniformy, ale i značná část jídla. V ideálním světě by každý mohl být s tím, koho miluje a lidé by neumírali předčasně. Odtažitě působící forma a strohé dialogy sdělují velmi po lopatě jedno - pokud se lidé nenaučí spolu komunikovat, i ti nejbližší si mohou zůstat v podstatě cizí. ()

Mania 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl sice hodně předvídatelný, přesto si myslím, že nesl určité poselství. Úžasný, emotivní konec - ano, obrečela jsem to. Podobné snímky by měly sloužit jako propaganda proti válkám, homofóbii a předsudkům mezi vojáky. Je škoda, že se nevidíme více do hloubky vztahu hlavních hrdinů, přesto je ve filmu mnoho náznaků, záchytných bodů, které nám určitou hloubku ukáží. Velké plus má u mě snímek za Ohada Knollera. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Nedokázala jsem se s filmem spojit, což je asi ta největší slabina. Bohužel ani konec (o kterém jsou tu zmiňovány samá pozitiva a prý je třeba očekávat příval emocí) mě nedokázal naplnit a já cítila, že to vše jde mimo mě, že i přes všechnu tu snahu o dojmutí diváka, mi chybí jakési navázaní s hlavními hrdiny. Přitom hodina není zas tak krátký čas. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama