Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Corey Webster (Josh Brolin), mladý skateboardový šampion z Carlsbadu v USA přijede do San Fernando Valley trénovat na nebezpečné závody v L.A., známé pod přezdívkou "Masakr". Dává se do party s místními borci skateboardu a na jednom z tréningů se společně potkají se soupeřící skupinou skateboardových jezdců "Daggerů" a krásnou kočkou "Chrissy", sestrou šéfa soupeřící strany, Hooka. Potkají se na diskotéce, která skončí rvačkou. Bratr zakáže Chrissy stýkat se s Coreyem. Protože však bratra neposlechla, spálí Hook Coreyovi skateboardovou rampu. Na odvetu se oba dva závodnící zúčastní nebezpečného skateboardového souboje s palicemi. Hook zlomí Coreyovi ruku a tím mu zabrání dále závodit. Corey se však pokusí trénovat i se zlomenou rukou. Nebezpečný závod v L.A. "Masakr" začíná. Utkání mezi dvěma nejlepšími, Hookem a Coreyem se vyvýjí naplno. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Ideální film, když si chcete pustit nějakou oddychovku. Pokud máte rádi sprotovní dramata a teenage movies, tak nebudete zklamaní. Musíte ale přijmout režisérovou hru, jinak lze samozřejmě podrobit celý scénář nemilosrdné kritice. Ano, je to klišé. Ano je to Romeo a Julie na prknech. Takže vypněte mozek a hurá na skejty. Z hlediska historie má zcela určitě největší cenu cameo Red Hot Chilli Peppers. Perfektně do toho filmu zapadnou. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ryzí esence 80s skate. Naprostá paráda, jak vizuálně, tak hudebně. Teda jako je škoda, že zde nehraje víc skate rocku, ale Circle Jerks potěšili hodně. Posprejované ulice, lebky na prknech, hrdinové nosej trička jako Vice Squad a nebo Siouxsie and the Banshees, gang co se jmenuje daggers, projížďky po Hollywood Boulevardu. Navíc je zde slavná větička z filmu The Wild One. Nevím co víc bych od filmu chtěl. Proč se takhle netočej všechny rebelské filmy? Absolutní skvost. ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

Dva týmy se chystají na nejsmrtelnější nejnebezpečnější skate downhill L.A. Massacre, tým šampónů vede depilovanej sexy teenage Josh Brolin, proti nim stojí gang punkáčů "dýky". Do toho je namontovaná love-story alá Romeo a Julie, v klubu hrajou naživo Red Hot Chilli Peppers a asi v žádným filmu jsem neviděl tolik fosforových barev. Napětí, akce, skate, soft-rock song, láska, zpocenej polonahej Josh Brolin, skate, blond melír, skate, soft-rock song, teenage Josh Brolin v tričku s ustřiženýma rukávama, skate, sof-rock, skate, skate. Určitě se to řadí mezi kanonická díla jako Breakfast Club, Fast Times At Ridgemont High nebo Karate Kid. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Romeo a Julie na skatu. No je to hrozná ptákovinka, ale nějakou záhadou to funguje. Scénář tak na tři strany a po pěti větách už je třeba pustit pořádnou osmdesátkovou vypalovačku a nechat maníky sjíždět rampy (ulice, zábradlí, cokoliv,..). Celé je to kouzelně pitomé, což samozřejmě ladí k ultimátní módě 80. let, účesům, hudbě. Top Gun byl nábor pro armádu, tohle zase pro prkno na čtyřech kolech... ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Totálně božanskej film, kde všichni rezignovali na děj nebo na postavy (je to vyloženě jenom 'dobří vs. zlí'), navíc i trochu čórka Romea a Julie, akorát na skejtu, což je OLOL. S kupou dementních hlášek a situací a scén, který jsou směšný v tom, jak jsou špatný. - "Poslals mámě fotku, na který jseš jako indián!" - "Ten Indián byl jenom kostým, nic nechápeš!" ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filmu si střihla svou první malou roli skateboardová legenda Tony Hawk. (Ruuzha)

Reklama

Reklama