Reklama

Reklama

Studený pot

  • Belgie De la part des copains (více)

Obsahy(1)

Joe Martin, představovaný Charlesem Bronsonem, je krutý drogový dealer. Když ale jeho manželka padne do rukou drogového bosse, připravuje Joe krvavou pomstu (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (29)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Když se tak koukám na ty Bronsonovy filmy, mám pocit, že si snad ani tu slávu nezasloužil. Ve filmech, které ho proslavily a jsou opravdu dobré, hrál vedlejší role ( Sedm statečných, Tucet špinavců ) a filmy, kde je hlavní hvězdou opravdu většinou za moc nestojí. Tohle je další důkaz...Nejde ani tak o to, že není moc dobrý herec, spíš si vybírá špatné scénáře a ještě horší režiséry. Od Terence Younga jsem ale čekal něco lepšího...tenhle film je ztráta času ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Souhlasím z názorem, že Bronson si svoji slávu určitě zasloužil, ale spíš za ty filmy co píše vegetol i když Cestující v dešti mě moc nebavili a na Zlé časy se teprve chystám. Ale určitě to nebylo za tenhle film. Ten mi přišel dost o ničem. Tuctový děj spousta hluchých míst a zbytečně natahovaných scén, ani Bronson to nevytrhne. Do průměru to táhne opravdu jenom ta špičkově natočená honička. Ps : Ten dabing je vážně hrůza už jsem slyšel leckoho dabovat Bronsona, ale Brabec je ještě větší fail než Plachý v Nedokončené novele nebo Vondra v Majestykovi. Stejně jediný kdo se kdy na Bronsona hodil byl Jiří Zavřel to mi nikdo nevymluví.50% ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Se zdejším hodnocením jsem nic moc nečekal, a přesto se mi to dost líbilo. Zajímavá zápletka, kdy jsem až takřka do konce nevěděl, jak to bude dál, napětí a především výborné výkony zejména Ullmannové a Masona s Bronsonem. Škoda, že Constantin byl jenom na začátku. PS. Sledováno DVD od HCE s výborným obrazem a nabídky mezi českým, anglickým a francouzským zvukem - docela luxus (já koukal na angličtinu). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Poněkud rozvláčněji vyprávěný thriller o chlápkovi, který nemá čistou minulost, ale nyní žije ve Francii v pobřežním městečku s manželkou a dcerkou poklidně a bez problémů. Dokud se neobjeví kamarádi z jeho minulosti. Pak holt musí jít a dceru se ženou zachránit. Přímočará akce s trošičkou vaty a zbytečně rozvláčných dialogových scén. Pokud jde o akci, asi nejvíce utkví v paměti chatka a automobilová honička, možná pak závěr na lodi, ale celkově toho moc k zapamatování není. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že i Pohádky ovčí babičky jsou mnohem akčnější, i když se Bronson celý film snaží tvářit drsně jako ten nejhrubší smirkový papír. Jediné, co za něco trošku stálo, je špatný plagiát Verneuilova nápadu na zfilmování automobilové honičky. Jenže co ve 100 000 dolarech na slunci funguje, zde vypadá jako nepodařený vtip. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama