Reklama

Reklama

Přání zabít 5

  • Česko Touha smrti V (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se snaží žít nový život. Stal se profesorem architektury na univerzitě a zapoměl na boj, který kdysi vedl s pouličními chuligány. Chce vést klidný život se svou novou manželkou Olivií a její dcerou, ale objevuje se gangster Tommy O' Shea, přirozený otec Oliviiny dcery a nevybíravými metodami se ji snaží získat pro sebe. Paul se nejdříve nechce nechat vyprovokovat, ale když je Olivia zavražděna před jeho očima, vydává se na cestu chladnokrevné pomsty. Na ničem už mu nezáleží - chce pouze zničit O' Sheu i jeho gang. (Falcon Home Video)

(více)

Recenze (59)

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Uplne zbytocna piata cast serie o nesmrtelnom pomstitelovi Čárlim Brontofúzikovi. Je to este horsie nez stvorka a z hrdinu pospoliteho ludu sa stava sadisticke prasa, ktory si uziva trochu toho stareho dobreho mucenia. Ohliadnuc sa za celou seriou nechapem, kde sa vzala potreba, aby vlastne vznikla. Okrem novinky jednotky a tak-zle-az-smiesno-dobrej trojky tu mame len reprizovu dvojku a posledne dve casti.....to ako vysrat sa do zachoda a nesplachnut (4.diel), potom dat dole "prkinko" a vysrat sa este na nho (5. diel). Nie velmi prijemny pohlad. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už by nešlo ani trochu, když pominu, že Kerseymu v průběhu let zabili minimálně čtyři přítelkyně/ manželky a dvě dcery, tak je film téměř nekoukatelný. Mělo se skončit včas. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Konec série měl přijít po nudné čtyřce. Takhle je konečnou pátý díl, suverénně nejslabší ze série. Bronson už je vyloženě starej, nebaví ho to a celý to vypadá strašně. Nudný scénář, nudná akce, žádný humor a jako vrchol je fakt, že Paul zabil údajně jen 7 lidí, což je neskutečný fail. Mám chuť si pustit závěr trojky na zlepšení nálady. Stejně je ale vtipný, jak mu v každém díle oddělají ženskou. A Paulova reakce? Překvapený výraz typu: "už zase, sakra." ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Už nic než rutina... dávno vyčerpané a vyčpělé téma. Ano, Bronson je fajn. Ale tohle je hodně podprůměrná záležitost. Kdo má rád thrillery přelomu 80. a 90. let, může tím krásně zabít třeba pondělní večer. Ale asi nic víc... ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Poslední díl série je celkem solidní. Rozhodně lepší než předešlý díl. Michael Parks je jako padouch skvělej a je tu i několik efektních mordů. Charles Bronson to zakončil velmi slušně. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Zakončení celé řady Death Wish, i tentokrát se jedná o střílečku bez nějakého vyššího smyslu, škoda času. Kromě dvou hlášek "Nevadí mi zbraň, ale idiot se zbraní." a na konci "Pokud budete potřebovat poručíku, stačí zavolat,..." se jedná o tuctovou (něco mezi odpadem až silným podprůměrem) střílečku bez jakéhokoliv nápadu ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych pustil tento film a přání smrti 1 nějakému člověku a neřekl bych mu že to má na sebe "navazovat" tak myslím že by ani nepoznal že se jedná o stejnou sérii. Něco tak nudného jsem neviděl, opět jsem čekal že bude nasranej bronson chodit s bouchačkou po městě a střílet kriminálníky a ono nic, zklamání největší, dobře věděli proč přání smrti VI. nenatočili. Dávám tomu také odpad, protože se to jmenuje stejně jako parádní přání smrti 1(a obstojná 2 a 3) ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Poslední díl, od kterého jsem nic nečekal, proto nejsem zklamán. Najde se v něm určitě pár skvělých momentů i hlášek. Nová žena a její moc hodný exmanžel debil. Ještě jednou na stará kolena opráší své dovednosti a skočí si pro maso do jedné mrazírny s oblečením :-) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Piaty diel ostáva pri štvrtom smerovaní. teda akcia miesto thrileru. avšak je je pomenej a nie je až tak nápaditá ako v štvorke. Ale vyradenie toho dementa s loptou bolo super. Za 4* a hor sa na remake. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo dost slabé. Skoro hlucho po začátku, ale pak to již najede do standardních kolejí. Jinak není ve snímku nic význačného, ani nového. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak toto pokračovanie už skutočne varilo z vody a našťastie bolo posledné. Ten Kersey má ozaj smolu, že mu každá blízka osoba zomrie pod rukami, už je to ozaj trápne a tvorcovia si mohli tento diel odpustiť. Akčné béčko ako vyšité, ale s opakovaným scenárom, ktorý už nemohol nadchnúť. Druhá hviezdička len z úcty k sérii a osobe Charlesa Bronsona. 35 % ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Charles Bronson jako "mstitel" Paul Kersey po páté a naposled. Nejslabší epizoda celé série "Death Wish", ale i tak dávám plný počet hvězd. P.S: Má to strašně moc názvu ta série - Touha smrti, Vražedná pomsta: Tvář smrti, Přání zabít, Přání smrti. Pod všemi názvy se skrývá - Death Wish. ()

Reklama

Reklama