Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Major Reisman je pověřen velením projektu Amnestie, jehož cílem je likvidace elity německého velení na zámečku nedaleko Paříže. K úkolu, který je považován za sebevražedný, si po pečlivém zvážení vybere dvanáct vojáků, odsouzených na smrt nebo doživotí. Ti, kteří přežijí, dostanou milost. Navzdory všeobecné nedůvěře je major odveze do lesa k výcviku. Jeho metody jsou sice drsné, nicméně se zdá, že přinášejí výsledky. Když jednotka úspěšně projde zkouškou během manévrů v Devonshiru, má povoleno vyrazit do akce. Nepozorovaně přistanou poblíž zámečku a proniknou dovnitř. V nejméně vhodnou chvíli jsou však prozrazeni. (TV Nova)

(více)

Související novinky

47. Letní filmová škola Uherské Hradiště

47. Letní filmová škola Uherské Hradiště

07.07.2021

Od pátku 6. 8. až do čtvrtečního odpoledne 12. 8. 2021 nabídne Filmovka cestu historickým, současným a česko/slovenským filmem. Do srdce Slovácka opět zamíří hvězdy stříbrného plátna, s nimi dojde na… (více)

Pokračování fantasy Bright našlo režiséra

Pokračování fantasy Bright našlo režiséra

07.05.2020

Akční fantasy hit Bright s Willem Smithem a Joelem Edgertonem zaznamenal na Netflixu při své premiéře velmi pozitivní divácké ohlasy, zároveň s tím se film těšil vysoké sledovanosti, nikoho tak… (více)

Gotham City Sirens padá, Bright 2 vznikne

Gotham City Sirens padá, Bright 2 vznikne

10.01.2020

David Ayer (Sebevražedný oddíl, Patrola) je ten typ tvůrce, který má rád prsty ve více projektech najednou. Díky smlouvě s Warnery například mohl natočit dvojku Sebevražedného oddílu, tu ale nakonec… (více)

David Ayer chystá remake Tuctu špinavců

David Ayer chystá remake Tuctu špinavců

17.12.2019

David Ayer hodlá poslat partu nejhorších kriminálníků na sebevražednou misi. Ne, nechystá další Suicide Squad, tu má momentálně v péči režisér James Gunn (Strážci galaxie). Ayer místo toho napíše a… (více)

Reklama

Reklama