Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lee Marvin jako již několikrát trestaný zločinec s plánem, který mu má přinést pomstu a bohatství. A mimo jiné také pomoci se zbavit svého tolik nenáviděného bratra Charlese Bronsona. (TV Barrandov)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele

Televízne spracovanie prospieva iba začiatku, keď je bandita ešte chlapcom, potom už menej. Známe tváre samozrejme zvyšujú punc tohoto westernu, škoda, že na ne nenadväzuje aj kvalitnejšie spracovanie, lepšie vystavané dialógy a silnejšia zápletka. Ale na to, že sa jedná o televízny film, treba nejaké to očko prižmúriť. A akcia a strelecké súboje nie sú vôbec zlé. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Příběh měl rozhodně na víc, ale není příliš zajímavě natočený. Podobných televizních jsem s Lee J. Cobb viděl více, spolu s Bronsonem třeba ve filmu Bull of the West, The/1971 a ten byl vyzrálý. Tady ale darmo tolik dobrých herců. ()

FeroFabus 

všechny recenze uživatele

Od westernu kde hraje Lee Marvin a Charles Bronson jsem čekal mnohem, mnohem více. Zmatečný příběh, který nemá žádnou logiku, navíc odehrávající se na samém konci 19. století, kdy éra divokého západu a pistolníků už silně skomírala. Film jen potvrdil, že v 70. a 80-tých letech se prostě westernům nedařilo až na několik málo vyjímek. ()

G.Bookwrom odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, jak mohl takovou hovadinu vůbec někdo financovat?? Ten film vypadá jako kdyby od několika různých amatérů posbírali různé natočené scény a pak to ve střižně splácali dohromady. Nejlepší na celém filmu bylo jak bratr Lee (já mu říkal Drsoň) vždy zpovzdálí vše sledoval - nejraději dalekohledem, ale to na hvězdičku nestačí. ()

Reklama

Reklama