Reklama

Reklama

Úchylův vlak – Revize spodního prádla

(festivalový název)
  • Japonsko Chikan densha: Shitagi kensatsu (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Žánr erotického filmu má v Japonsku, na rozdíl od většiny ostatních kinematografií světa, respektovanou pozici a mnozí uznávaní tvůrci k němu přistupují zcela prosti západních předsudků. Revize spodního prádla patří k nejoriginálnějším snímkům jedenáctidílné série Úchyl ve vlaku, kterou Takita bavil sebe i své publikum v první polovině osmdesátých let. Perverzní snímek je plný absurdního humoru i nápaditých narážek na klasiku. (Eiga-sai)

(více)

Recenze (2)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[Eiga-sai 2015] Vtipnej osmdesátkovej pinku film od oscarovýho režiséra 。◕‿◕。. Jeden z mnoha ze série o osahávání žen úchyláky ve vlaku. Zde upgradováno o pořizování otisku vagín za pomoci barvy a látky. Hledání té pravé je jak vystřižené z Popelky. Podaří se ji detektivovi najít? Získá její kompetní otisk a podaří se mu vyřešit záhadu vzácné černé perly, která se ztratila koncem 20. let v Mandžusku během čínsko-japonské války? A užije si po patnácti letech uznávanej literát? Otázky, samé otázky… Aspoň už víme, kvůli čemu byl ve skutečnosti tenkrát v Mandžusku zavražděn Čang Cuo-lin. ()

jarmil8 

všechny recenze uživatele

Nejde tu ani tak o revizi spodního prádla, jako toho co je pod ním. A najít správnou vagínu, která ukáže cestu za černou perlou a bohatstvím není jednoduché! ()

Reklama

Reklama