Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počátek 30. let, v USA vrcholí hospodářská krize. Doba svědčí zločinu a země čelí nájezdům nových desperátů a jejich gangů. Bonnie a Clyde, Dillinger a teď i Kelly zvaný Samopal (Harris Yulin). Kellyho gang je přesvědčen o své nepolapitelnosti a s vidinou obrovského výkupného unese ropného magnáta Covingtona (Dick Sargent). Případu se ujímá FBI a na stopu únosců vysílá Melvina Purvise (Dale Robertson), postrach všech zločinců. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Levný televizní film, který sice není úplný propadák (docela good přestřelky či honička), ale tradičně také nemůžu asi kvůli ničemu doporučit jeho sledování. V neprospěch Kellyho (nebo Purvise) taky hraje to, že jsem před nedávnem znovu viděl Bonnie a Clyde od Penna, který je námětem, provedením i datací z podobného soudku, a proti němuž je Kelly hodně chudý příbuzný ve všech ohledech filmových atributů. Film si navíc dost upravuje realitu, když do příběhu zasazuje Purvise, který dopadl Dillingera. O dva roky později Dan Curtis a Dale Robertson natočili volné pokračování Purvisových eskapád pod názevm Masakr v Kansas City. V ČR vydala na VHS Interama s rychlodabingem. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lahky televizny film, nie je to uplne lacne. Ale na prvy pohlad je jasne, ze je to Curtisova odpoved na kultovy Bonnie a Clyde   : 70 % ()

Reklama

Reklama