Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sayid se chce pomstít, je ale přemožen. Ana drží v šachu pistolí ostatní a přikáže svázat Sayida. Mají se rozebrat Sawyerova nosítka. Mike mu nese vodu a vypráví, co jsou ostatní i Ana zač. Mike se dohodne s Anou, že jí přinese z jejich tábora věci, které po něm chce, a ona ho pustí.
Jack hraje golf s Kate. Když se snaží vyprostit míček z houští, vynoří se proti němu pan Eko a na zádech nese Sawyera. Okamžitě ho přenesou do bunkru a začnou ošetřovat. Když se mu Kate snaží podat prášky, překvapí Jacka, jak k sobě blízko mají.
Ve flashbacku uvidíme Anu, která pracovala jako policistka. Protože je hodně impulzivní, byla odvolána z terénu. Za vše mohl dávný incident, kdy byla jako těhotná postřelena.
Jack se snaží dostat nějaké informace z Eka o tom, co se stalo. Ten ho přemluví, aby šel s ním jen on, a to beze zbraně. Ostatní mezitím dorazí na pláž. (PROCESOR)

(více)

Recenze (2)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback pokazil nastavené intenzívne tempo, no vysvetľuje minulosť hlavného aktéra vzniknutej situácie. Tempo bohužiaľ poľavilo aj v dianí na ostrove, golf ponúkol zblíženie a svojou náhodou prepojil dej, pričom vzťah dvojice toto prepojenie narušilo. Záverečná stretnutie ľútosti vs. hanby sa vydarilo výborne. ()

Reklama

Reklama