Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do tábora přichází Francouzka a odvádí Sayida. Zavede ho na místo, kde má nastraženou past. Do ní se chytil nějaký muž, který tvrdí, že je trosečník jako oni. Spadnul v baloně, když cestoval s manželkou před čtyřmi měsíci. Francouzka ale tvrdí, že je to jeden z těch druhých. Když ho Sayid vysvobodí z pasti, tak se snaží utéct a ona ho postřelí šípem do ramene. Sayid ho odnese do bunkru, kde ho Jack ošetří. Sayidovi se podaří přesvědčit Locka, aby změnil kombinaci ve zbrojnici. Zamkne se tam s ním a začne ho vyslýchat. To se ale nelíbí Jackovi. Ten nakonec kombinaci od Locka získá. Sayid je přesvědčený, že jim lže.
Sawyera trápí žába, která dělá hluk. Když se vydá na její lov, náhodou narazí na Huga, který se cpe ze zásob, která si „ulil“. Sawyer mu slíbí, že to neřekne, když mu pomůže tu žábu ulovit.
Málem se nestihnou včas zadat čísla do počítače a Locke kromě nul uvidí i něco jiného.
Ve flashbacku se dozvíme, jak a proč se Sayid stal mučitelem. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Väčšina epizódy okolo Sayida a jeho vypočúvania je výborná, napínavá a herecky asi na najlepšej možnej úrovni, jednoducho radosť vnímať takú kvalitnú fiktívnu konverzáciu. slabším prvkom je Sawyerov lov na žabu, ktorý podobne ako lov na diviaka nemá veľký vplyv na samotnú postavu. ()

Reklama

Reklama