Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Výprava opravdu najde balon i hrob, jak jim Henry popsal. Mezitím se v bunkru stane nehoda. Spustí se protipožární dveře a pod nimi uvězní Lockovi nohu. Ten je v bunkru sám jen s Henrym. Slíbí mu, že když mu pomůže ho vyprostit, zařídí, aby mu ostatní už neubližovali. Na chvíli zhasnou světla a objeví se na zdech tajemné nápisy a symboly, které za normálního světla nejsou vidět. Situace začíná být zoufalá, musejí se zadat čísla a Lock je uvězněn pod dveřmi. Předá tedy instrukce Henrymu, jak čísla zadat. Ten se ale musí proplížit klimatizačním úsekem a vypadá to, že to nestihne.
Hugo, Kate a Sawyer hrají poker o ovoce. Když jde kolem Jack, tak se k nim přidá. Nakonec hrají jen oni dva velký zápas, ne o ovoce, ale o všechny léky. Kate žádá Jacka, jestli by se mohla v bunkru vysprchovat. Ten jí ale lže, že je sprcha zanesená, protože nechce prozradit Henryho, o kterém ostatní nevědí. Když jdou dál, narazí u bunkru na balon, který snesl zásoby. Potkají také výpravu, která se vrací s ne moc příznivou zprávou pro Henryho. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mr. Locke is locked in the episode Lockdown. Ponorková choroba nie je dobrým odrazom zdravotného stavu a uvedomujú si to aj hlavní protagonisti reality šou Last Man Standing in Dharma Complex. Kto vyhrá hlavnú cenu, možnosť push the button forever and even more, je stále veľkou otázkou. Lost si toto mystérium necháva zahalené závojom tajomna a napína diváka do posledných sekúnd. Záver je strhujúci. ()

Reklama

Reklama