Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry je uvězněn v bunkru. Ana-Lucia se snaží z něho něco dostat, když ji náhle napadne. Zachrání ji Locke. Ten se ptá potom Henryho, proč ho nenapadnul, když ležel uvězněný pod dveřmi. Ten mu říká šokující informaci, že než byl chycený Francouzkou, tak byl na misi a cíl této mise mu sdělí. Jack se vrací z výpravy s Kate a s Michaelem. Ten se probouzí a snaží se Jacka přesvědčit, aby zaútočili na ty druhé, že bydlí ve stanech a mají jen dvě zbraně. Lockovi se to nelíbí a připomíná, že jim vousáč jasně řekl, že nesmí nikdy překročit hranici, kterou vytyčil. O tom, že Henry napadl Anu, pomlčí.
Hugo se snaží zalíbit Libby a organizuje piknik. Je ale nešikovný, zapomene deky. Nicméně i tak je Libby spokojená, že se aspoň snaží.
Ana si napadení od Henryho nenechá líbit a rozhodne se pomstít. K tomu ale potřebuje zbraň a všechny má Sawyer. Rozhodne se ho navštívit. Jack s Lockem a Kate jdou k Sawyerovi pro zbraně. V bunkru zůstane Ana sama, chce se pomstít. V rozhodujícím okamžiku to ale nedokáže. Pak si promluví s Michaelem, který se jí nabídne, že to udělá on. Dojde k velké nehodě.
Ve flashbacku uvidíme, jak se Ana, když byla vyhozena od policie, seznámila s Jackovým otcem. Ten v té době ale přespříliš pije a není schopen jí cokoli jiného nabídnout. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jackov otec je jedna z najvtipnejších, najmúdrejších a aj najtragickejších postáv seriálu, až by sa hodil aj do seriálu BoJack Horseman. Flashback vytvára dianiu v prítomnosti určité náznaky, ale tempá týchto dejov spolu opäť nekorešpondujú. Záver je nečakaný, drsný a odhaľuje ambivalenciu a zúfalstvo istej postavy. ()

Reklama

Reklama