Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sayid s Jinem a Sun rozdělali oheň, aby dali znamení Jackovi. Sayid si myslí, že není vidět, a tak navrhuje plout jinam. Když zakládají oheň, říká Sayid Sun, že si myslí, že Jack a ostatní byli uneseni a ten oheň má přilákat ty Druhé. Jin překvapí Sun tím, že ví, o čem se bavili a obviní ji, že ho zradila. Chce, aby se vrátila na loď, tam bude v bezpečí a počká se Sayidem na ty Druhé.
Sawyer a Kate musí těžce pracovat. Při přestávce navštíví Kate Alex a ptá se na Karla. Sawyer vyprovokuje potyčku, aby zjistil, jak jsou na tom jejich věznitelé. Ben vyslýchá Jacka a říká mu, jaké s ním má plány. Tomu se to nezdá, tak mu Ben demonstruje, že má přístup k okolnímu světu.
Ve flashbacku uvidíme, jak se Sun učila anglicky. Její učitel byl také její milenec. Když to její velmi přísný otec zjistil, nařídil Jinovi, aby ho zabil. Ten netuší, že mu Sun byla nevěrná. (PROCESOR)

(více)

Recenze (2)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čiastočne napravená chuť po úvodnej epizóde vďaka partizánskej akcii záchranárov. Dianie so zajatcami má tiež svoje momenty, no ponorková choroba ani väčšia udalosť v tomto deji ešte neprišli. ()

Reklama

Reklama