Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Desmond nabízí Claire, že jí opraví střechu. To se ale nelíbí Charliemu, který se o ni stará. Mezitím se vrací výprava, která šla na pláž za černým kouřem. Oheň zapálili Sayid s Jinem. Nesou zraněnou Colleen, kterou na lodi postřelila Sun, když ji přepadli. Sawyer se snaží vymyslet lest, jak utéct z medvědí klece. Ben ho ale obelstí a nechá mu implantovat kardiostimulátor, který ho zabije, když se jeho tep zvýší na 140, aby měl jistotu, že mu už neuteče. Sawyer se o tom Kate nezmíní. Když jí přinesou šaty na převlečení, tak ji Sawyer nenápadně sleduje a hodinky začnou varovně pípat, že se mu zvyšuje tep. Kate to vyděsí a ptá se, co to je, ale Sawyer ji hrubě odbyde.
Juliet, která operuje Colleen, dojde za Jackem a požádá ho o pomoc. Ten, když si myje ruce, tak si všimne rentgenových snímků páteře, kde je zhoubný nádor. Juliet ho ujišťuje, že nejsou pacientky. Přítel Colleen, který operaci sleduje, si jde vybít vztek na Sawyera a těžce ho zmlátí. Kate nechápe, proč se Sawyer vůbec nebrání.
Ve flashbacku uvidíme Sawyera, který byl ve vězení. Ředitel mu učiní nabídku, že když dostane z jednoho vězně informaci, kam schoval peníze, tak mu zbytek trestu promine. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Reklama

Reklama