Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben přinese Jackovi bílou košili a žádá ho, aby s ním šel na pláž, kde se koná pohřeb Colleen. Tam se ptá Juliet, proč mu ukazovala jeho rentgenové snímky. Ona mu říká, že nemohl vědět, že jsou jeho.
Na pláži se Ekovi vznítí stan. Když je vytažen a oheň uhašen, tak zmizí. Eko, který se ještě plně neuzdravil, se sám potácí džunglí. Locke organizuje výpravu, aby ho našli. Jde ještě Sayid, Desmond a přidá se i mladá dvojice. Dojdou k letadlu, kde Eko hledá pozůstatky svého bratra. Ostatní prozkoumávají stanici Perla, která je monitorovací. Sayid se snaží propojit televize. Na okamžik se na jedné obrazovce zjeví muž s páskou přes oko. Eka nahání po džungli černý kouř. Jack dostane nabídku od Bena, aby mu odstranil nádor z páteře.
Ve flashbacku uvidíme, jak se Eko musel potýkat s místními překupníky vakcín poté, co se stal knězem. (PROCESOR)

(více)

Recenze (2)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda třetí série, které mohu dát 5 hvězdiček. Ve 2. sérii by takovýto díl patřil k těm průměrným, ale v rámci mizerného startu třetí série jde o klenot. Navíc já mám tento díl poměrně rád. Eko (bohužel naposledy), Locke, černý kouř, stanice Perla...samé dobré věci. ()

Reklama

Reklama