Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate je uvězněná. Juliet jí nese sendvič a Kate ji přepadne s tágem. Juliet se ubrání. Přichází Locke, aby se s ní rozloučil. Odchází s Druhými a není moc sdílný. Kate si myslí, že mu vymyli mozek. Když Kate zůstane sama, tak někdo do místnosti hodí bombičku s plynem, který ji uspí. Probere se v džungli a je připoutaná k Juliet. Kate se chce vrátit pro Jacka, ale Juliet nesouhlasí. Poperou se a jak Juliet křičí, tak přivábí nestvůru - černý dým. Schovají se do houští a Juliet říká Kate, proč se Jack nechtěl s ní vrátit. Prozradí Kate, že na klecích jsou kamery, a když byla se Sawyerem, tak je viděl. Říká jí, že mu zlomila srdce. Nato jí Kate spraví rameno, které má Juliet vykloubené od té doby, co se popraly. Pak je zase pronásleduje černý dým, a když doběhnou ke známým sloupům, které chrání vesnici těch Druhých, tak Juliet vytáhne klíčky od pout a zapne sloupy. Kate to samozřejmě naštve. A černý dým se blíží.
V táboře na pláži Hugo říká Sawyerovi, že proběhne tajné hlasování o tom, zda ho vyloučí z kolektivu. To Sawyera vyděsí a snaží se být hodný a ostatním pomáhá.
Ve flashbacku uvidíme, jak se Kate seznámí s Cassidy, kterou Sawyer obelstil. Kate se pomocí lsti snaží kontaktovat svoji matku, kterou hlídají policisté. (PROCESOR)

(více)

Recenze (5)

Reklama

Reklama