Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack vysvětluje ostatním, jak se připravit na ty Druhé a předvede jim ukázku pomocí Francouzky, která nastraží dynamit. Říká, že tahle šance už se nebude opakovat, protože vědí, kdy a pro co si přijdou. Když se připravuji a dávají dynamity pod označené stany, přijde Sayid za Jackem s návrhem, že když vypne smyčku, kterou přehrává Francouzka z ostrova, tak by mohl využít satelitní telefon, který patřil parašutistce Naomi, a začít vysílat k její lodi, jež je vzdálená jen 140. km. Juliet ale říká, že to není možné, protože ti Druzí mají stanici, které říkají Zrcadlo, ze které všechno vysílání z ostrova blokují. Je pod mořem a s ostrovem je spojena pomocí kabelu.
Desmond má další vidění a vypráví ho Charliemu včetně toho, jakou roli v něm hraje. Tentokrát musí zemřít, aby ostatní zachránil. Musí vypnout vypínač na stanici Zrcadlo. Mezitím na člunu dorazí Karl a varuje je, že Druzí nepřijdou až zítra, ale už dnes. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Standardní díl, který připravuje půdu pro finále sezóny. Oceňuji inovaci flashbacku. Jeden kontinuální příběh by už pravděpodobně neměl smysl, poradili si s tím dobře. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu uvěřit, že při scénách s Charliem jsem brečel....... nevěřil bych, že se to stane u této postavy. 3 série mě baví víc než 2 a zatím to vypadá na parádní finále. Jen tak dál. :) ()

Reklama

Reklama