Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na pláži se vylodí Desmond a ostatní se dozvídají smutnou zprávu o Charliem. Nejhůř to nese Hugo, který byl jeho velký kamarád. Když se Desmond dozví, že se Jack spojil telefonicky s lodí, tak říká, že musí všechny varovat, že jim hrozí nebezpečí. Vydávají se zpátky za Jackem. Locke říká, že musí jít co nejdál, aby je ti z lodi nemohli najít. Hugo jeho názor podporuje. 
Ve flashbacku vidíme honičku s autem, ze kterého vychází Hugo. Ten je poté umístěn v psychiatrické léčebně, kde ho navštíví právník aerolinek. Poté ho navštíví Charlie. Hugo se ho ptá, zda Charlie věděl, když se potápěl ke stanici Zrcadlo, že umře. Pak napočítá do pěti a Charlie zmizí. Není jasné, zda měl Hugo jen vidinu. Tak jako v džungli, když se ostatním ztratil a došel k chatě. Nakonec ho navštíví Jack a zahraje si s ním basketbal. Nenápadně mapuje, jak na tom je a zda neprozradí jejich tajemství. Hugo se mu omlouvá, že šel v džungli s Lockem. (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jack, with your permission, I’d like to go with John.“ Flashforward je zaujímavý a záhadný, iný sa ani nedá čakať. Lance Reddick známy zo seriálu HBO The Wire tu, ako aj tam poteší svojou presnou dikciou a dodá scénam intrigy a napätie. Deň aj noc oživlých mŕtvol robí z diváka aj z postáv hlupákov. Na zvyšný dej sa dobre pozerá, je napínavý a zamotaný, a stále pribúdajú otázky. ()

Reklama

Reklama