Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na pláži Kate vyráží s Jackem hledat vrtulník, což se nelíbí Juliet, protože Jack je po operaci slepého střeva. V džungli narazí na Milese a Sawyera, který nese Aarona. Jak víme z předchozího dílu, Claire beze stopy zmizela. Jack a Sawyer pokračují, ostatní se vracejí. Po chvíli narazí na vrtulník a najdou v něm spoutaného Franka. Na pláž dorazí v člunu Sayid. Karl se nabídne, že začne trosečníky převážet na loď. Na pláž dorazí z džungle Kate, předá Sun Aarona a vydává se se Sayidem za Jackem.
Locke, Ben a Hugo kráčí ke skleníku, kterému se říká Orchidej. Podle Jacobových instrukcí se mají pokusit přemístit ostrov.
V budoucnosti vidíme, jak Jack, Sun, Hugo, Sayid, Kate a Aaron letí v letadle na tiskovou konferenci. Hugo slaví narozeniny, ale opět ho začínají pronásledovat čísla. Jack má smuteční řeč na tryzně svého otce. Tam se dozví pro něj překvapivou věc. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jesus Christ is not a weapon.“ Napätie od začiatku slušne graduje, všetci sa rútia do pascí a nikde nie je bezpečne. Flashforwardy sú zaujímavé a emočne vyhrotené. Aj keď v nich atmosféra nie je taká napätá ako v dianí v prítomnosti, slušne do príbehu zapadajú. ()

Reklama

Reklama