Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina trosečníků z Francie chytá signál a ptají se Jina, jestli ví, jak se dostat ke stožáru. Ten chce nejdříve najít tábor, ale pak si uvědomí, že je rok 1988 a jde s nimi. Při cestě k vysílači je v džungli přepadne náš známý černý kouř. Když s ním zápasí, dojde opět k záblesku. Jin poté narazí na skupinu vedenou Lockem. Vypráví si vzájemně, co se událo. Dochází k několika přesunům najednou, a i ostatní začínají mít zdravotní problémy. Nejhůře je na tom ale stále Charlotte. Dan ji nechce opustit, a tak ostatní vyráží k Orchideji bez nich. Když jsou sami, vypráví Charlotte Danovi děsivou pravdu o něm.
V budoucnosti Sun v zásilce dostala pistoli a chce s ní zabít Bena, protože ho viní z Jinovy smrti. Ten jí ale říká, že je stále naživu, a má prý i důkaz, který jí může předložit. (PROCESOR)

(více)

Recenze (2)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem už před lety tady na CSFD psal k celkovému hodnocení seriálu Ztraceni: nedokážu přesně říct, který díl seriálu je podle mě nejlepší nebo který je můj nejoblíbenější. Takových dílů je mnoho. Ale kdybych měl vybrat jeden reprezentativní díl, který obsahuje vše, co mám na seriálu rád, pak by to byl tento. ()

Vabr

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu konečně od třetí série první díl, který byl dobrý. Jinak ostatní za nic nestály. Možná byl dobrý tím, že zde nedávali tolik Bena a další de*ilní postavy. ()

Reklama

Reklama